Sales Manager, Atostek Oy, Tampere

Meillä ei tarvitse olla supersankari tai ninja muuttaakseen maailmaa. Algoritmimme mahdollistivat täysautomaattisen konttisataman. Tai mitä sanoisit jos kerromme, että tuottamamme tietojärjestelmä puolitti syöpäpotilaiden PET-kuvausten läpimenoajat Turussa. Haluatko sinä olla muuttamassa maailmaa kanssamme? Atostek Oy:llä on vahva pohja terveydenhuollon ja lääketieteen sovellusten, teollisuuden tuotekehityksen sekä julkisen sektorin IT-konsultoinnin parista. Toimistomme sijaitsevat Tampereen Hermiassa ja Espoon Otaniemessä. Tällä hetkellä meitä on noin 120.

Haemme nyt kokenutta Sales Manageria tukemaan asiakkaamme Atostek Oy:n kasvua.

Vastaat uusasiakashankinnasta ja nykyasiakkaiden kehittämisestä teollisuuden toimialalla. Tärkeänä osana asiakkaamme myyntiorganisaatiota pääset hyödyntämään olemassa olevaa verkostoasi ja rakentamaan kokonaan uutta. Sinulla on oma-aloitteinen työskentelyote ja hallitset myyntiprosessin itsenäisesti aina ensi kontaktista sopimuksen solmimiseen saakka. 

Odotamme sinulta kykyä tunnistaa asiakastarpeita ja hahmottaa kokonaisuuksia, jotta pystyt ohjaamaan myyntiprojekteja (sekä sisäisesti että ulkoisesti) asiakkaiden tavoitteiden vaatimaan suuntaan. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, nautit ihmisten kohtaamisesta ja haluat kehittyä asiatuntijamyynnissä ohjelmistoalalla. Kommunikoit sujuvasti sekä Suomen että Englannin kielellä (suullinen ja kirjallinen).

Toivomme sinulta

  • Teknistä tai kaupallista tutkintoa
  • Kokemusta ja näyttöjä B2B-myynnistä
  • Itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta
  • Kyvykkyyttä rakentaa kestäviä asiakassuhteita
  • Eduksi katsotaan kokemus ohjelmistobisneksestä.

Tarjoamme sinulle

  • Mukavan työyhteisön ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Kasvavan, kehittyvän ja kansainvälistyvän organisaation monipuoliset mahdollisuudet
  • Kattavat henkilöstöedut
  • Kilpailukykyisen palkan sopimuksen mukaan.

Voit työskennellä joko Tampereen Hervannassa tai Espoon Otaniemessä. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Anna Hirsimäelle, p. 050 382 2466, tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö anna.hirsimaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Sales Manager, Atostek Oy, Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!