Sales Manager (kyberturva ja tietoverkot)

Haemme aktiivista SALES MANAGERIA (kyberturva ja tietoverkot) Helsinkiin

Tiimimme tehtävänä on tuottaa mahdollisimman monelle asiakkaallemme lisäarvoa tietoverkko- ja kyberturvapalveluiden avulla. Meillä on nyt paikka Sales Managerille, joka suhtautuu intohimolla palvelumyyntiin, on uteliaan kiinnostunut verkkoteknologiasta ja kyberturvasta, hallitsee asiakashallinnan käytännöt ja haluaa tehdä tulosta.

Ymmärrät markkinaa, asiakkaita sekä kyber- ja tietoverkkoratkaisuja. Selvität asiakkaidemme tarpeet, haasteet ja tavoitteet tietoverkkojen ja kyberturvan osalta. Lisäksi pystyt löytämään oikeat ratkaisut laajasta palveluvalikoimastamme. Ymmärrät teknologian tarjoamat mahdollisuudet asiakkaidemme toiminnalle ja keskustelet niistä mielelläsi myös ylimmän johdon kanssa. Pystyt luontevasti johtamaan asiakastiimiä roolissasi, ja tuottamasi asiakasmateriaali tarjousten ja esitysten muodossa on korkeatasoista.

Me tarjoamme sinulle palvelut, joita asiakkaat tarvitsevat ja haluavat ostaa. Tehtäväsi on myydä palveluitamme uusille asiakkaillemme. Tukenasi on uusasiakashankinnan resurssit, markkinointi ja teknologiaosaajat.

Edellytämme

  • ratkaisumyynnin osaamista
  • systemaattisen myyntiprosessin hallitsemista
  • aktiivista toimintaa asiakkaiden kanssa
  • ymmärrystä ja kiinnostusta tietoverkko- ja kyberturvaratkaisuja kohtaan
  • sosiaalisia taitoja
  • kykyä tehdä tulosta

Palveluvalikoimamme on markkinoiden huippua, ja sitä odotamme myös sinulta. Voit olla kokenut alan konkari tai nouseva tähti. Tärkeintä on asenteesi, osaamisesi ja halusi tehdä tulosta. Repussasi on tuotteistetut palvelut ja mittava määrä valmiita referenssejä.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat onnistumaan. Meillä saa hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtä tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa. Lisäksi meillä on monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattava työterveyshuolto.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen myyntijohtaja Mika Karpala, mika.karpala@loihde.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 360 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Sijainti: Atomitie 5, 00370 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!