Sales Manager, Task Force -tiimi

Valokuitunen Oy
Vakituinen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

 

Haemme nyt

Sales Manageria Task Force myyntiin

Task Force on Valokuitusen myynnin ”erikoisjoukko”, joka liikkuu pientaloalueilla pääasiassa Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, nyt laajennamme toiminteen kattamaan koko Suomen. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt sekä omakoti- ja paritalot, joille myymme parasta mahdollista nettiyhteyttä.

Task Forcen Sales Managerina vastaat tiimin sujuvasta ja tehokkaasta toiminnasta. Työsi on liikkuvaa ja varmistat omalla osaamisellasi Task Force toiminteen aloittamisen ja ”ylös nostamisen”, vastuualueena sinulla on koko Suomi.

Tässä työssä pääset osaksi huipputuotteen myyntiorganisaatiota – valokuitu on kiistatta nopein ja vakain nettiyhteys, jonka taso ei heittele isossakaan käytössä.

Tiimisi lisäksi sinulla on tukenasi ovat Head of B2C Sales, muiden myyntilinjojen Headit ja Sales Managerit sekä koko Valokuitusen mahtava porukka aina kuitualueiden suunnittelusta, markkinointi-viestintään ja myynnin tukitiimiin saakka! Työtä tehdään tulosorientoituneesti, mutta rennossa ja hyvässä yhteishengessä.

Mitä toivomme sinulta:

  • Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta onnistuneesta myynnistä.
  • Kokemusta esihenkilötyöstä ja/tai halua oppia ja kehittyä esihenkilötyöstä.
  • Nautit haasteista ja tulosorientoituneesta työstä.
  • Office työkalujen käyttösi on sujuvaa, etkä arkaile myöskään opetella uusia järjestelmiä.
  • Myyntialueiden laajuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen ja monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omiin aikatauluihin.
  • Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena.
  • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla.  Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS luku 53!

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa kannustavassa työympäristössä. Viihdyt nuoressa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa nopeatempoisen ja itsenäisessä työssä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa, mutta tehtävää voi hoitaa myös kotoa käsin.

Kuulutko joukkoomme?

Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja hae tehtävää viimeistään su 14.8.2022 mennessä! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika 37,5 h/vko. Lisätietoja tehtävästä antaa CSO Tuukka Virtanen p. 040-1253315, arkipäivisin klo 9-17 välillä.

 

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Meillä on innostava start up-henki ja tyytyväiset työntekijät. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 60 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. Laajennamme toimintaamme koko Suomea kattavaksi. Lue lisää Valokuitusesta

 

Tarjoamme

  • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, puhelinetu sekä polkupyöräetu.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!