Sales Manager

Tule tekemään Hyvää työtä Eezy Siqnille!

Sales Managerinamme kannat oman vastuusi Siqnin kaupallisesta menestyksestä, ja pääset mukaan rakentamaan tuotteestamme entistä paremman yhdessä muun tiimin kanssa.

Roolissasi keskityt myymään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti Siqni EX:ää ja Siqni CX:ää, mutta pääpaino on EX-työntekijäymmärryskyselyssä. Palkkasi tulee muodostumaan kuukausipalkasta (3500e/kk) ja provisiosta, johon pääset itse vaikuttavaan myynnilläsi.

Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pasilassa uudenkarheissa tiloissamme Maistraatinportissa. Uskomme läsnäolon ja kohtaamisten voimaan, joten toivomme sinun vaikuttavan samoilla seuduilla.

Tuotteemme

Siqni on tämän vuosituhannen työntekijäymmärryskysely (Siqni EX) ja asiakasymmärryskysely (Siqni CX).

Uskomme ihmisiin, yksilöihin ja yhteisöihin. Ennen kaikkea uskomme yrityskulttuurin voimaan. Tiedämme, ettei voittavaa yrityskulttuuria voi rakentaa ilman ymmärrystä siitä, mikä on työntekijälle kaikkein merkityksellisintä. Siksi meillä on Siqni EX.

Jokainen organisaatio tarvitsee positiivisia asiakaskokemuksia. Tiedämme, että asiakaskokemusta tulisi johtaa ymmärryksellä siitä, mikä asiakkaalle on kaikkein merkityksellisintä. Siksi meillä on Siqni CX.

Sales Managerin työ käytännössä

Käytännössä työsi on myydä Siqniä tavoitteidemme mukaisesti. Hallinnoit myyntiprosessia prospektoinnista kauppaan asti, ymmärrät b2b-ostokäyttäytymistä ja teet valintoja sen mukaan. Saat itsenäisesti myyntiä aikaan myös suurille asiakkaille.

Sinun tehtävänäsi on tehdä Siqnistä kaupallinen menestys, kehität myyntiä ja tuotetta osana Siqnin tiimiä, ja raportoit myyntijohtajallemme.

Haemme juuri sinua

Tärkeintä on, että fiilistelet myyntiä, innostut myynnin perusasioista, tiedät mistä puhut ja näiden ansiosta herätät luottamusta kohderyhmissämme. Sinulla on ymmärrystä HR-kentälle myymisestä tai kokemusta esihenkilönä toimimisesta.

Sinulta löytyy soveltuva korkeakoulututkinto, nykyaikaiset myynti- ja markkinointitaidot sekä kykyä nähdä tulevaisuuden mahdollisuudet ja antaa niiden ohjata valintojasi.

Siqnin Sales Managerina olet todella nopealiikkeinen ja aikaansaava. Miettiä saa ja pitää, mutta liike on tärkein. Edistät ripeillä otteilla liikevaihtomme kasvua suunnittelemalla oman henkilökohtaisen myyntisi, etsimällä uusia asiakkaita ja tukemalla tiimikavereitasi myyntitavoitteiden saavuttamisessa.

Miksi Eezy Siqni?

Eezyn tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Eezy Siqni, Eezy Flow ja Eezy Leidenschaft muodostavat yhdessä Suomen merkittävimmän tutkimus-, konsultointi- ja valmennustalon, jonka tehtävänä on uudistaa suomalaista työelämää. Meillä on töissä intohimoisia liiketoiminnan kasvattajia ja yrityskulttuurimuotoilijoita. Toimistollamme soi välillä valasmusa, joskus 90-luvun räppi, mutta usein jotain siltä väliltä. Teemme töitä kovaa, haluamme parantaa työelämää, ja samalla tuotamme isompaa arvoa asiakkaillemme kuin kehtaamme siitä laskuttaa. Ennen kaikkea olemme todella ylpeitä siitä mitä teemme!

Tuleva esihenkilösi Tom toivottaa sinut mukaan porukkaan:

”Etsimme juuri sinua, jolla on palava rakkaus myyntiä kohtaan, ja halu tuoda energiaa koko yritykseen! Kulttuurimme on täysin omanlaisensa, ja meillä on tavoite levittää Siqniä mahdollisimman laajalle. Uskon, että sinä olet se, joka meitä auttaa tehtävässämme onnistumaan!”

Innostuitko?

Jätä pdf-muotoisena hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään tiistaina 27.2.2024.

Lisätietoja roolista antaa mielellään tuleva esihenkilösi Tom Grönlund, puh. 041 540 6383 tai tom@siqni.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Siqni

Eezy on työelämän asiantuntijatalo. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien parissa. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme 32 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota vuosittain.

Tavoitteemme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle. Eezyn liikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: eezyhr@eezy.fi
Sijainti: Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki