Sales Manager

Oletko sinä seuraava myyntipäällikkömme? Tule mukaan rakentamaan kasvuamme, alan huipputuotteiden ja -ratkaisujen parissa.

Myyntipäällikkönä vastaat Tekniserin merkintätuotteiden ja eristeiden myynnistä teollisuusasiakkaille sekä sinulle nimettyjen asiakkuuksien johtamisesta ja kehittämisestä. Olet osa Suomen viiden hengen myyntitiimiämme ja raportoit toiminnastasi suoraan yhtiön toimitusjohtajalle. Toimipisteesi on pääkonttorillamme, Kempeleen tehtaan yhteydessä ja teet tiivistä yhteistyötä tuotantomme kanssa.

Hienoa, jos sinulta löytyy kokemusta ja näyttöä seuraavista:

  • teollisuuden tuoteratkaisujen ja alihankinnan myynnistä
  • suunnitelmallisesta asiakkuuksien johtamisesta ja kehittämisestä
  • pitkäjänteisestä, aktiivisesta uusien asiakkuuksien hankinnasta

Jos sinulta löytyy sopiva koulutustausta (mielellään tekninen) sekä sujuva englannin kielen taito ja matkustusvalmiutta, saatat olla meille juuri se oikea.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen ja vastuullisen ”kymppipaikan” Kempeleen tehtaallamme.
  • pääset mukaan vakaan ja kasvavan toimijan huipputiimiin, merkittävien kansainvälisten asiakkaiden ja laadukkaiden tuotteiden pariin.
  • tueksesi koko myyntitiimin ja tuotannon osaamisen sekä mahdollisuuden kehittää toimintaamme ja omaa osaamistasi

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Tekniserin toimitusjohtaja Jyri Järvinen, puh. 040 752 7767 (15.9.-29.9. arkipäivisin klo.10-14, voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä) sekä MPS-konsultti Mika Turtia, puh. 0440 615620 (to 14.9. klo.13-14, to 21.9. klo.13-14 ja to 28.9. klo.13-14).

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 1.10. alla olevan painikkeen kautta. Haastattelemme kandidaatteja myös hakuajan puitteissa.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Tekniseri yhtiö

Valmistamme ja suunnittelemme teollisuuden merkintätuotteita ja eristeratkaisuja vaativimpiin teollisuuden sovelluksiin. Asiakkaitamme ovat oman alansa merkittävimmät kansainväliset laitevalmistajat eri teollisuuden aloilta, pääosin sähkö- ja rakennusteollisuudesta. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olemme olleet vahvalla kasvun tiellä viimeisten vuosien aikana. Tulevina työkavereinasi on noin 130 ammattilaista pääosin Suomessa. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kempeleessä, Porissa, Raumalla ja Kiinan Suzhoussa. Liikevaihtomme on tällä hetkellä 15 miljoonaa euroa.

Sijainti: Zatelliitintie 16, Kempele
Logo

Sales Manager

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!