Sales Operations Leader

Visma Solutions Oy on reilun 500 hengen kasvuyritys ja olemme osa pohjoismaista Visma-konsernia. Etsimme nyt henkilöä uuteen Sales Operations Leader -positioon vastaamaan kokonaisvaltaisesti Visma Solutionsin liiketoimintajärjestelmien, analytiikan ja hallinnon kehittämisestä.

Sales Operationsissa saat vastuullesi mahtavan kolmen hengen tehotiimin, jotka raportoivat sinulle. Roolissa raportoit Head of Business Customer Salesille ja toimit myyntijohtajien oikeana kätenä. Vaikka kotifunktiosi on myynti, pidät mielessä asiakaspolun aina asiakashankinnasta sopimuksen päättymiseen asti. Näin ollen tulet työskentelemään tiiviisti myös markkinoinnin ja asiakastuen asiantuntijoiden kanssa. Osaat sanoittaa käytännön vaatimukset teknisille osaajille, joten puhut sujuvasti sekä bisnestä että tekkiä.


Tehtäviisi kuuluvat:

 • Liiketoimintaa tukevien järjestelmien kehitys: Käytämme myynnin tukena Salesforcea ja siihen soveltuvia lisäosia. Tehtävääsi kuuluu myynnin kehitys kohti eheitä prosesseja ja vastaat koko Sales Stackin kehittämisestä, visiosta ja roadmapista.
 • Myynnin palkitsemismekaniikat: Vastaat provisiolaskennan yhteismitallisuudesta ja tuet myyntitiimien vetäjiä provisiolaskennassa. Vastuullasi on myös provisiosopimusten laadinta ja ylläpito.
 • Myynnin raportointi: Sinulla on kokonaisvaltainen vastuu myynnin raportoinnista ja sen kehittämisestä.
 • Myynnin analytiikka: Tehtäväsi on luoda maailmanluokan analytiikkaa kasvuyhtiömme tueksi, jotta ymmärrämme missä ovat potentiaalisimmat kohderyhmämme.


Odotamme sinulta: 

 • Analyyttisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja järjestelmällisyyttä.
 • Kiinnostusta myyntiin ja myynnin prosessien kehittämiseen.
 • Soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa.
 • Palvelualttiutta ja oma-aloitteista työskentelyotetta.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi katsomme eduksesi: 

 • Kokemuksen vastaavista myynnin rooleista ja/tai esimiestehtävistä.
 • Ohjelmointiosaamisen ja kokemuksen projektien johtamisesta.

Ideaalitilanteessa löytäisimme henkilön, jolla on jo kertynyt kokemusta Sales / Revenue Operations -tehtävistä, mutta kokemusta enemmän painotamme kuitenkin asennetta, analyyttisyyttä ja intohimoa aihetta kohtaan. Ennen kaikkea: Tämä rooli on kasvustrategiamme ytimessä, joten odotamme valitulta henkilöltä strategista ja laajaa ajattelutaitoa.


Haluamme, että kasvat ja viihdyt meillä

Olemme sitoutuneita, uteliaita, aktiivisia ja ratkaisukeskeisiä tiimipelaajia. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Työntekijälupauksemme mukaisesti haluamme saada sinut loistamaan!

Meillä saat viihtyisän yli 500 kollegan työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Lähetäthän hakemuksesi (CV ja saatekirje) viimeistään 30.7.2024. 

Työpisteesi voi sijaita Helsingissä tai Lappeenrannassa, mutta voit työskennellä myös joustavasti etänä. Myyntitiimimme viihtyy hyvin toimistolla, joten toivomme kuitenkin näkevämme sinua mös toimistolla tapaamassa tiimikavereita, sillä yhteisöllisyys on meille tärkeää. 

Palkkahaarukka tehtävässä on n. 4500-5700 euroa/kk, mutta mielellään kuulemme myös odotuksistasi ja miten ne peilautuvat kokemukseesi. Rekrytointiprosessiin sisältyy kaksi haastattelukierrosta ja soveltuvuusarviointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Customer Sales Evamaria Ingves osoitteesta evamaria.ingves@visma.com (lomalla 5.-24.7.2024, jolloin voit laittaa viestiä osoitteeseen recruit.solutions@visma.com).

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

More than 500 top experts at Visma Solutions help our customers to improve and automate their business. Our products for financial administration, payroll, e-invoicing, operational management and electronic signature are market leaders in their respective fields. We are part of the agile Nordic software group Visma, which employs 1 400 experts in Finland. Read more: www.vismasolutions.com.

Visma is a leading provider of mission-critical business software for a more efficient and resilient society. We improve people's everyday lives by simplifying and automating the work of companies and organisations of all sizes. With 15 300 employees, 1,7 million private and public sector customers across Europe and Latin America, and net revenue of nearly € 2,4 billion (Q4/2023), we are committed to making tomorrow better than today. Visit us at visma.com.

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki
Logo

Sales Operations Leader

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!