Sales Representative

 

Visma Passeli Oy on ohjelmistotalo, jonka palveluita käyttää lähes 30 000 suomalaista yritystä. Tuoteperheeseemme kuuluvat talous-, henkilöstöhallinnon- ja toiminnanohjauksen ratkaisut, verkkokauppa- ja kotisivut sekä ajanvarausjärjestelmä DigitalBooker. Olemme osa Visma-konsernia.

Onko intohimosi myynti ja tuloksen tekeminen? Haluatko tehdä töitä B2B myynnin parissa vakaassa ja kasvavassa yrityksessä? Etsimme Visma Passelille energistä tiimipelaajaa B2B myyntiin! Meillä pääset kehittämään itseäsi, ja taitojasi innostavassa ja joustavassa työympäristössä.

Keskeinen työtehtäväsi on uusasiakashankinta ja tuotteidemme myyminen yritysasiakkaille puhelimitse. Olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään myyjänä. Työsi keskittyy pääosin  pk-sektorin yritysasiakkaille myytäviin taloushallinnon- ja ajanvarausjärjestelmän pilvipohjaisiin ohjelmistoihin.

Osaat olla oma itsesi ja olet kiinnostunut auttamaan asiakkaitamme oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva eteenpäin tähtäävä myynnin ammattilainen tai omata jo kokemusta myynnistä. Sovitamme tarvittaessa toimenkuvan sisältöä valitun henkilön osaamisen mukaan. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä.
 

Tehtävässä menestymistä auttaa:
  • Myyntikokemus tai/ja intohimo myyntiä kohtaan

  • Hyvät sosiaaliset taidot

  • Taloushallinnon tehtävien ja ohjelmistojen tuntemus (katsotaan eduksi)

  • Sujuva kielitaito: suomi (englanti ja ruotsi plussaa)

  • Tavoitteellisuus ja reipas asenne

  • Avoin mieli ja aito halu auttaa asiakkaitamme

  • Kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan

  • Osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Tarjoamme sinulle

Viihtyisän, rennon ja motivoituneen työyhteisön sekä kattavat työsuhde-edut kasvavassa ja kestävää kehitystä edistävässä yrityksessä. Kodikas ja viihtyisä toimistomme sijaitsee huippusijainnilla Porin Pohjoisrannassa. Työtehtävääsi saat kattavan koulutuksen ja tuen. Tarjoamme kilpailukykyisen pohjapalkan + provision. Mahdollisuus hybridityöhön.
 

Kiinnostuitko?

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö ja haluat osaksi meidän arvojemme mukaista joukkoa, lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si viimeistään tiistaina 26.09.2023. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismalla, lisätietoa voit kysyä myynnin esihenkilöltä Suvi Rosengrenilta, +358505017888 ma-to klo 14-16 välillä.

Hae paikkaa niin pian kuin mahdollista, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Passeli

Visma Passeli Oy on ohjelmistotalo, jonka palveluita käyttää lähes 30 000 suomalaista yritystä. Tuoteperheeseemme kuuluvat talous- ja henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisut, verkkokauppa- ja kotisivut ja ajanvarausjärjestelmä DigitalBooker. Olemme osa Visma-konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS-yritys. Lue lisää www.visma.fi/passeli.

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 14 500 työntekijää, 1,6 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä yli 2,2 mrd. euron liikevaihto (Q2/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

Sijainti: Pohjoisranta 11f, 28100 Pori

 

Logo

Sales Representative

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!