Sales Specialist, Know Your Customer Software

Etsimme uutta rohkeaa myyntitähteä Visman KYC-liiketoimintaan!

Asiakkaan tuntemisen vaatimukset (Know Your Customer = KYC) ja sitä koskevien velvoitteiden täyttäminen on erittäin nopeasti kasvava ohjelmistoliiketoiminnan osa-alue. Visma Clento (https://www.clento.fi/) on pohjoismaiden johtavia KYC-ohjelmistoja. Clenton avulla asiakkaamme voivat täyttää lakisääteiset velvoitteensa ja varmistaa, että heidän asiakkaidensa tuntemistiedot ovat riittävän kattavia ja ajantasalla.

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävässä vastaat asiakashankinnasta aloille, joita asiakkaan tuntemisen vaatimukset koskevat. Tällaisia ovat mm. rahoitus, isännöinti, tilintarkastus, lakitoimistot  ja vakuutusala. Saat itsenäisen oman vastuualueen osana 50 hengen myyntitiimiämme, joka koostuu monipuolisesti eri tuotteiden ja alojen osaajista.

Vastuullasi on kontaktoida potentiaalisia asiakkaita ja myydä heille Visman Clento KYC -ratkaisua. Sales Specialist -roolissa työ on nopeatempoista ja siinä tarvitaan eritoten sosiaalista älykkyyttä. Johdat myyntiprosessia aina prospektoinnista kaupan solmimiseen saakka ja merkittävä osa myynnistä tapahtuu etänä.

Mitä toivomme sinulta? 

Tehtävä edellyttää kyvykkyyttä ohjelmistomyyntiin ja halukkuutta perehtyä syvällisesti KYC-toimialaan. Aiempaa kokemusta toimialasta ei tarvita, mutta kokemus esimerkiksi rahoitustoiminnasta on eduksi. Arvostamme myös kokemusta ratkaisukeskeisestä myyntityöstä ja ohjelmistoihin tai rahoitukseen liittyvistä työtehtävistä sekä korkeakoulututkintoa. 

Taidot ja tietämys tuotteesta sekä toimintaympäristöstä karttuvat matkalla. Apunasi arjessa ovat myös tuotelinjan ammattilaiset ja työkaverisi muualta myyntiorganisaatiosta. Arvostamme suuresti huumorintajua ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Emme halua muuttaa persoonaasi, vaan haluamme Sinut joukkoomme juuri sellaisena kuin olet! 

Mitä tarjoamme?

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena.

Huikean yli 350 hengen työyhteisön ja kannustavan kulttuurin lisäksi tarjoamme muun muassa seuraavia työsuhde-etuja:

  • Puhelinedun ja hyvät työvälineet
  • Liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja välipaloja
  • Laajennetun työterveyshuollon, sairaan lapsen hoitoa, hammashoitoa ja hierontaa
  • Koulutusta ja kehittymistä, kollega- ja rekrytointipalkkioita
  • Juhlia ja virkistystapahtumia, lyhennettyjä työpäiviä, loma-asuntoja

Työskentelemme uusissa tiloissa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Helsingin toimisto sijaitsee Pasilassa Tripla Workery Eastin ylimmissä kerroksissa, josta on näköala koko Helsingin yli. Myös Lappeenrannan toimistomme on vasta rakennettu, joten puitteet ovat todellakin kohdallaan. Luonnollisesti voit työskennellä myös osittain etänä. 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos sinulla on draivia menestyä myynnin ammattilaisena yhdessä Euroopan innostavimmista ja menestyvimmistä teknologiayrityksistä, lähetä CV ja hakemuskirje viimeistään 4.12.2022 mennessä

Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia tässäkin asiassa!

Lisätietoa tehtävästä antaa Sales Director Juhani Mönkkönen, +358 50 563 6957. Parhaiten tavoitat Juhanin torstaina 24.11. klo 8.30-10 tai tiistaina 29.11. klo 15-16.30, mutta voi hyvin soittaa muinakin aikoina.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta

Logo

Sales Specialist, Know Your Customer Software

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!