Sales Specialist, Severa

Severa on Suomen johtava projektinhallinnan ohjelmisto, jota käyttää yli 1800 asiantuntijayritystä kansainvälisesti. Tuotteemme avulla asiantuntijayritykset ohjaavat koko liiketoimintaansa projektinhallinnassa ja resursoinnista laskutukseen. Etsimme nyt kunnianhimoista ja rohkeaa myyjää kasvattamaan Severan liiketoimintaa, sekä vahvistamaan tiimiämme kollegamme siirryttyä talon sisällä uusiin haasteisiin.

Mikä sinua meillä odottaa?

Projektinhallinta, resursointi ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen johtaminen yhdessä ohjelmistossa; tässä on muutamia esimerkkejä siitä miten Severa selkeyttää asiantuntijaorganisaation päivittäistä työskentelyä ja proaktiivista päätöksentekoa. Nämä ovat asioita, joista nykypäivän toimitus- ja projektijohtajat ovat kiinnostuneita - tai elleivät ole, on tehtävänäsi vakuuttaa heidät niiden tehostamisesta. Jokaisessa asiantuntijayrityksessä on mahdollista tehostaa prosesseja ja saada relevanttia tietoa projekteiden kuluista, katteista ja ohjaamisesta modernien työkalujen avulla. Severa auttaa tekemään parempia liiketoiminnallisia päätöksiä ajasta ja paikasta riippumatta. 

Sales Specialistina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi on pk-yritysten markkinaosuuden kasvattaminen ja ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin. Tämä kattaa kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta videoneuvotteluihin aina kauppojen voittamiseen saakka. Keskustelet pk-yritysten johdon ja asiantuntijoiden kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat nykyisiä prosesseja, sekä demoat ohjelmiston toimintaa ja sen tuomia hyötyjä aktiivisella otteella. Severan myyntityö edellyttää kykyä nopeatempoiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn, usean langan pitämistä hallussa yhtä aikaa sekä asiakaskeskeisyyttä.

Mitä toivomme sinulta?
Arvostamme aikaisempaa kokemusta ratkaisukeskeisestä B2B-myyntityöstä ja projektinhallintaan liittyvistä työtehtävistä, sekä korkeakoulututkintoa. Työ on sopivan haastavaa, ja taitojen sekä ymmärryksen karttuessa tulet siirtymään aina isompiin asiakkuuksiin ja monimutkaisempiin ratkaisukokonaisuuksiin. Taidot sekä tietämys tuotteesta ja toimintaympäristöstä karttuvat myös matkalla. Apunasi arjessa ovat Severa -kouluttajat, minkä lisäksi koko myyntitiimi auttaa toinen toisiaan.

Arvostamme huumorintajua ja työtä pelkäämätöntä asennetta suuresti. Emme halua muuttaa persoonaasi, vaan haluamme Sinut joukkoomme juuri sellaisena kuin olet! Tämä on sinun paikkasi loistaa!

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset

  • Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B)
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Sujuvaa suomenkielen taitoa

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä
Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lappeenrannassa, mutta luonnollisesti voit työskennellä myös osittain etänä. Helsingin toimisto sijaitsee Pasilassa Tripla Workery Eastin ylimmissä kerroksissa, josta on upea näköala koko Helsingin yli.

Meillä saat yli 500 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. 

Lue lisää myynnin asiantuntijoidemme arjesta ja vinkeistä huippumyyjäksi kasvamiseen.

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!
Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista ja menestyvimmistä teknologiayrityksistä, lähetä CV:si tai Linkedin -profiilisi sekä hakemuskirje viimeistään 30.5.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia - tässäkin asiassa. Lisätietoa tehtävästä antaa PSA Sales Leader Karl Engelvuori, karl.engelvuori@visma.com, +358 45 651 3700. Karlin tavoitat parhaiten seuraavina aikoina:

  • 21.5 klo 11-12
  • 22.5 klo 12-13
  • 27.5 klo 11-12
  • 30.5 klo 11-12
     
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutionsin yli 500 huippuasiantuntijaa auttavat asiakkaitamme tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 15 300 työntekijää, 1,7 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä lähes 2,24 mrd euron liikevaihto (Q4/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta

Logo

Sales Specialist, Severa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!