Sales Specialist, Visma Sign Nordics (swe)

Hei huippumyyjä,

Etsimme kovista tavoitteista syttyvää,  rohkeaa ja oma-aloitteista tiimipelaajaa Sales Spesialistiksi vakituiseen työsuhteeseen Visma Sign-sähköisen allekirjoituspalvelumme Pohjoismaiden myyntiin. 

Työssäsi kommunikoit sujuvasti ruotsin tai norjan kielellä, kontaktoit yritysten johtoa ja käyt keskusteluja heidän allekirjoitus- ja sopimuksenhallinnan prosesseistaan ja niiden kehittämisestä. Kartoitat asiakkaan nykyiset toimintamallit ja etsit aktiivisesti kehityskohteita. Autat Heitä tehostamaan toimintaansa sähköisellä allekirjoituksella. Rakennat, perustelet ja esität ratkaisun ja sen tuomat hyödyt asiakkaalle sekä viet kaupan loppuun asti. 

Työpäiväsi ovat erilaisia ja saat vaikuttaa omaan aikatauluusi ja tapaasi tehdä töitä. Tehtävässäsi asetat selkeät tavoitteet ja toimit itseohjautuvasti. Saat esihenkilön, tiimin ja muun organisaation tuen tavoitteiden saavuttamiseksi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tuloksellisesta B2B- myyntityöstä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Aiempaa myyntikokemusta tärkeämpää on kuitenkin aito intohimo ratkaisukeskeistä myyntiä ja asiakasrajapinnassa työskentelyä kohtaan.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Kommunikoimme yrityksen sisäisesti  englannin kielellä.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä ja Lappeenrannassa, mutta voimme sopia etätyöjärjestelyt muilla paikkakunnilla. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn 1.9.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sales Manager, Leads & Transaction Business, Sakari Sabell, puh. 044 3331677, sakari.sabell@visma.com. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 350 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!