Sales Specialist - Visma Sign Suomi

Hei  huippumyyjä,

Etsimme kovista tavoitteista syttyvää,  rohkeaa ja oma-aloitteista tiimipelaajaa Sales Specialistiksi vakituiseen työsuhteeseen Visma Sign-sähköisen allekirjoituspalvelumme myyntiin. 

Mitä etsimme?

Työssäsi kontaktoit yritysten johtoa ja käyt keskusteluja heidän allekirjoitus- ja sopimuksenhallinnan prosesseistaan ja niiden kehittämisestä. Kartoitat asiakkaan nykyiset toimintamallit ja etsit aktiivisesti kehityskohteita. Autat heitä tehostamaan toimintaansa sähköisellä allekirjoituksella. Perustelet ja esität ratkaisun ja sen tuomat hyödyt asiakkaalle sekä viet kaupan loppuun asti. 

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tuloksellisesta myyntityöstä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Aiempaa myyntikokemusta tärkeämpää on kuitenkin aito intohimo ratkaisukeskeistä myyntiä ja asiakasrajapinnassa työskentelyä kohtaan.

Mitä tarjoamme?

Työpäiväsi ovat erilaisia ja saat vaikuttaa omaan aikatauluusi ja tapaasi tehdä töitä. Tehtävässäsi asetat selkeät tavoitteet ja toimit itseohjautuvasti. Saat esimiehen, tiimin ja muun organisaation tuen tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. 

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta voimme sopia etätyöjärjestelyt myös muilla paikkakunnilla. Työsuhde on vakituinen. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 30.9.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager, Leads & Transaction Business, Sakari Sabell, puh. 044 3331677, sakari.sabell@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!