Sales Specialist, Visma Sign

Hei huippumyyjä!

Etsimme kovista tavoitteista syttyvää, rohkeaa ja oma-aloitteista tiimipelaajaa Sales Specialistiksi sähköisen allekirjoituspalvelumme Visma Signin myyntitiimiin. 

Visma Sign on pohjoismaiden #1 sähköinen allekirjoituspalvelu. Palvelua käyttää jo yli 35 000 organisaatiota ja yli 2 miljoonaa henkilöä on allekirjoittanut Visma Sign-palvelulla. Lue lisää Visma Signista>>

Mikä sinua meillä odottaa?

Työssäsi kontaktoit yritysten johtoa ja käyt keskusteluja allekirjoitus- ja sopimuksenhallinnan prosesseista ja niiden kehittämisestä. Kartoitat nykyisiä toimintamalleja ja etsit aktiivisesti kehityskohteita, joissa he voivat tehostaa toimintaansa sähköisellä allekirjoituksella. Perustelet ratkaisun ja sen tuomat hyödyt tulevalle asiakkaalle sekä viet kaupan loppuun asti. Potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi tapahtuu pääosin etäviestimillä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset

  • menestyksekästä kokemusta myyntityöstä 
  • intohimoa ratkaisukeskeistä myyntiä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisua kohtaan 
  • ideointikykyä ja halua oppia uutta
  • tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, yhtiön virallinen työkieli on englanti

Lisäksi katsomme eduksesi tehtävään soveltuvan kaupallisen opintotaustan, todennetut näytöt tuloksellisesta B2B-myyntityöstä ja kiinnostuksen SaaS-ratkaisuja kohtaan.

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Olemme sitoutuneita, uteliaita, aktiivisia ja ratkaisukeskeisiä tiimipelaajia. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen omaehtoisesta opiskelusta ulkoisiin koulutuksiin. Työntekijälupauksemme mukaisesti haluamme saada sinut loistamaan!

Meillä saat 400 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen.

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos sinulla on draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä CV ja hakemuskirje viimeistään 1.10.2023 mennessä.

Työpaikka on vakituinen ja voi sijaita toimistollamme Helsingissä tai Lappeenrannassa, mutta tuemme myös etätyöskentelyä. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten nopeus on valttia - tässäkin asiassa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Sales Leader Toby Murray, puh. +358405356178 tai sähköposti toby.murray@visma.com. Tavoitat Tobyn puhelimitse 20.9. klo 10-12 tai 26.09. klo 10-12.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on noin 400 huippuasiantuntijaa toimistoillamme Helsingissä ja Lappeenrannassa sekä ympäri Suomea. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1700 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 14 500 työntekijää, 1,6 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä yli 2,2 mrd. euron liikevaihto (Q2/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Sales Specialist, Visma Sign

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!