Sales Specialist, Visma Sign

Hei huippumyyjä!

Etsimme kovista tavoitteista syttyvää, rohkeaa ja oma-aloitteista tiimipelaajaa Sales Specialistiksi vakituiseen työsuhteeseen sähköisen allekirjoituspalvelumme Visma Signin myyntiin. 

Visma Sign on pohjoismaiden #1 sähköinen allekirjoituspalvelu. Palvelua käyttää jo yli 35 000 organisaatiota ja yli 2 miljoonaa henkilöä on allekirjoittanut Visma Sign-palvelulla. 
Lue lisää Visma Signista>>

Mikä sinua meillä odottaa?

Työssäsi kontaktoit yritysten johtoa ja käyt keskusteluja heidän allekirjoitus- ja sopimuksenhallinnan prosesseistaan ja niiden kehittämisestä. Kartoitat asiakkaan nykyiset toimintamallit ja etsit aktiivisesti kehityskohteita. Autat heitä tehostamaan toimintaansa sähköisellä allekirjoituksella. Perustelet ja esität ratkaisun ja sen tuomat hyödyt asiakkaalle sekä viet kaupan loppuun asti. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset

 • Intohimoa ratkaisukeskeistä myyntiä ja asiakasrajapinnassa työskentelyä kohtaan 
 • Menestyksekästä kokemusta myyntityöstä (B2B) 
 • Ideointikykyä ja halua oppia uutta
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. kaupallinen), todennettuja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja kiinnostuksen SaaS-ratkaisuja kohtaan.

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. 

Tarjoamme muun muassa seuraavia työsuhde-etuja:

 • Liikuntaedun
 • Lounasedun ja välipaloja
 • Laajennetun työterveyshuollon
 • Puhelinedun ja hyvät työvälineet
 • Hierontaedun
 • Koulutusta ja ammatillista kehittymistä
 • Tapahtumia 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi viimeistään ma 31.1.2022 mennessä.

Työpaikka on vakituinen ja voi sijaita Helsingissä, Lahdessa tai Lappeenrannassa, mutta tuemme myös etätyöskentelyä. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten nopeus on valttia - tässäkin asiassa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Sales Manager Sakari Sabell  (+358 44 333 1677), sakari.sabell@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!