Sales Specialist

Visma Solutions on osa Visma-konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS-yritys. Etsimme nyt voimakkaan kasvumme tueksi Sales Specialistia Helsinkiin Netvisorin suoramyyntitiimiin! Voit olla profiililtasi juniorimpi tai jo enemmän kokemusta kartuttanut ohjelmistomyyjä. Rooli muotoutuu valittavan henkilön kokemuspohjan mukaan.

Sales Specialistin toimenkuvana on kasvattaa Visma Netvisor -asiakaskuntaa. Visma Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinnon ohjelmisto, joka tuo kilpailuetua toimialasta riippumatta reilusti yli 20 000 suomalaiselle yritykselle automatisoimalla taloushallinnon ja palkanlaskennan prosesseja. Tarjoamme asiakkaillemme reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen. Visma Netvisor on pk-yrityksille suunnattu automatisoitu kokonaisuus, joka on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiiksi integroiduilla ohjelmistoilla. Lue lisää Visma Netvisorista!

Sales Specialistina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi on PK-yritysten markkinaosuuden kasvattaminen ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin. Tämä kattaa kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta videoneuvotteluihin ja kauppojen ”klousaamiseen”. Keskustelet PK-yritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat nykyisiä prosesseja sekä demoat ohjelmiston toimintaa ja sen tuomia hyötyjä aktiivisella otteella. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta tai taloushallinnon osaamista tärkeämpää on halu ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa. Netvisorin myyntityö edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn, usean langan pitämistä hallussa yhtä aikaa ja asiakaskeskeisyyttä. Olet osa kahdentoista hengen myyntitiimiä ja motivoidut niin itsesi ylittämisestä kuin yhteisistä onnistumisista.

Mitä odotamme:

 • Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B), mutta ennen kaikkea rehellistä nälkää tehdä myyntityötä asiakasta arvostavalla tavalla
 • Hyviä neuvottelutaitoja
 • Ideointikykyä ja halua oppia uutta
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. kaupallinen)
 • Todennettuja tuloksia edellisistä myyntitehtävistä
 • Taloushallinnon osaamisen
 • Ruotsin kielen taidon
 • Kiinnostuksen SaaS-ratkaisuja kohtaan

Mitä tarjoamme:

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan.

Tarjoamme muun muassa seuraavia työsuhde-etuja:

 • Liikuntaedun
 • Lounasedun ja välipaloja
 • Laajennetun työterveyshuollon
 • Puhelinedun
 • Hierontaedun
 • Koulutusta ja kehittämistä
 • Tapahtumia 

 Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään pe 29.10.2021 mennessä.

Työpaikka on vakituinen ja toimistomme sijaitsee uudenkarhean Triplan rakennuksessa. Luonnollisesti työtehtävää voi tehdä myös osittain etänä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia - tässäkin asiassa.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Sales & Customer Experience Leader Evamaria Ingves, evamaria.ingves@visma.com. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!