Sales Team Leader, Beauty Advisors

Lumene
Turku ja Tampere
Vakituinen

Hakuaika alkaa:

Etsimme nyt Beauty Advisor Sales Team Leaderia varmistamaan ensiluokkainen asiakaskokemus ja myynnin kasvu Turun ja Tampereen alueella.

Beauty Advisorit ovat Lumenen brändilähettiläitä. He vastaavat myyntipisteissämme laadukkaasta, palvelukonseptimme mukaisesta asiakaspalvelusta ja brändin mukaisista myyvistä esillepanoista sekä myyntitavoitteisiin pääsemisestä.

Tiiminvetäjänä olet vaikuttamassa asiakaspalvelumme laatuun ja tulokseen sekä omalla työlläsi että tiimisi kautta. Työnkuvaasi kuuluu asiakasrajapinnassa työskentelevien henkilöiden valmennus ja päivittäisen työn tuki. Työssäsi varmistat, että tiimisi Beauty Advisorit onnistuvat työssään ja he saavat työhönsä laadukkaan, yhtenäisen valmennuksen ja tuen. Työtä tehdään alueesi myyntipisteissä, joita on niin tavarataloissa kuin myös laivoilla. 

Esihenkilötyön ja valmentamisen lisäksi vastaat myös omasta Lumenen myyntipisteestä, jossa autat asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivimmat ihonhoito- ja meikkituotteet.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisen pohjoismaisen brändin parissa. Pohjoinen luonto ja vastuullisuus ovat arvojemme ytimessä ja pääset osaltasi vaikuttamaan positiiviseen muutokseen, jota teemme mm. tuotekehityksemme kautta.

Menestyäksesi tässä tehtävässä, sinulta löytyy jo kokemusta seuraavista:

 • Kauneudenhoitoalan tutkinto
 • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
 • Positiivista ja energistä asennetta, joustavuutta ja luotettavuutta
 • Oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä
 • Hyvää suomen kielen taitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja, muu kielitaito eduksi
 • Kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi
 • Sosiaalisen median taitoja
 • Office Sharepoint 365 taitoja
 • Juontamiskokemusta tai halukkuutta niiden tekemiseen tapahtumissamme
 • Kokemusta esihenkilötyöstä tai tiimivetämisestä ja/ tai kasvun ja kehittymisen asennetta

 

Mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään, niin laitathan hakemuksesi tulemaan pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Tiina Mehto-Vaittiselta, joka odottaa puheluasi 25.11 klo 9-14 tai 1.12 klo 11-15. Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä epäröi.

Työsuhde-edut

 • Työterveyshuolto Mehiläisessä
 • Lumenen ja Cutrinin tuotteissa edullinen henkilökuntahinta
 • CAPS henkilöstöetuohjelma
 • Kulttuuri- ja liikuntaetu

Lumene

Lumene Group työllistää maailmanlaajuisesti 400 henkilöä monenlaisissa tehtävissä, kuten markkinoinnin, myynnin, tutkimuksen ja kehityksen, valmistuksen, taloushallinnon ja IT:n parissa.

50 vuoden kokemuksella kosmetiikka- ja kauneusteollisuudesta olemme rakentaneet brändin, joka perustuu tuotteidemme laatuun ja ainutlaatuiseen näkemykseemme kauneudesta; luomalla ihonhoito- ja meikkisarjoja, joissa käytämme arktisia luonnonvaraisia ainesosia ja uusinta uuttoprosessia, mitkä tuovat esiin luonnollisen, kirkkaan kauneuden.

Me Lumenella olemme sitoutuneet tuomaan pohjoismaisen ja suomalaisen luonnon parhaat puolet ihmisille ympäri maailmaa ja auttamaan ihmisiä saavuttamaan oman ajatuksensa kauniista, joka päivä. Jos uskot, että sinulla on se, mitä meillä tarvitaan, ja jaat intohimomme kehittää luonnollista kauneutta aidosti ainutlaatuisesta maailmanosasta, harkitse liittymistä meihin.

Lumene on listattu Suomen kuudenneksi houkuttelevimmaksi työnantajaksi liiketalouden opiskelijoiden mielestä Universumin tutkimuksen mukaan. Lumene luokiteltiin myös alansa parhaaksi nopeasti liikkuvien kulutustavaroiden joukossa liiketalouden opiskelijoiden keskuudessa. Voit lukea lisää Universumin tutkimuksesta täältä.

Ota yhteyttä:

Lumene is the 6th Most Attractive Employer in Finland amongst business students according to Universum’s ranking. Lumene is also ranked as best in industry for Fast Moving Consumer Goods amongst business students. You can read more about Universum’s study here.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!