SALESFORCE-KEHITTÄJÄ

 

ESPOO / TAPIOLA

 

Haemme joukkoomme innokasta Salesforce-kehittäjää rakentamaan kanssamme työkaluja kohti parasta asiakaskokemusta.

Päätehtäviäsi ovat CRM-järjestelmän sekä asukkaidemme viestintä- ja asiointikanava Kotikulman kehitystehtävät. Osallistut myös asiakaspalvelumme ja tarjoamamme digitaalisen asioinnin kehittämiseen sekä myynti- ja asiakkuusprosessien hiomiseen. Pääset osaksi monipuolista kehittämisen kokonaisuutta, jossa voit aidosti vaikuttaa lopputulokseen tekemälläsi työllä. Tavoitteenamme digitaalisissa palveluissa on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman matala asioinnin kynnys ja prosessien osalta korkea automaatioaste. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Työskentelet yhdessä yhdeksän kollegasi kanssa tiimissä, joka vastaa konsernimme IT-toiminnoista sekä kehittämisestä. Työssä tukenasi ovat sekä Product Owner että pääkäyttäjä sekä liiketoiminta-alueiden pääkäyttäjät. Lisäksi työskentelet tiiviisti yhteistyökumppanimme kehitystiimin kanssa. Kiinnostuksesi mukaan työtehtäviisi voi kuulua muitakin tiimimme vastuulla olevia IT-toiminnan osa-alueita.

Onnistuaksesi tehtävässä, toivomme sinulta aiempaa kokemusta Salesforcen Service Cloudin kehittämisestä. Katsomme eduksi myös kokemuksen Experience Cloudilla tapahtuvasta digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Työskentelytapasi on järjestelmällinen sekä tehokas ja työskentelet huolellisesti myös paineen alla. Yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti suomen sekä englannin kielellä.

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä merkityksellisen roolin vastuullisessa kiinteistöliiketoiminnassa. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon ja vakuutukset sekä hieronta-, kulttuuri- ja liikuntaedut. Etuihin sisältyy myös käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille sekä loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa. Hybridityöskentely tarjoaa joustavuutta työn ja oman elämän yhteensovittamiseen. Uudistuneet toimitilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Kutsumme sinut luomaan innostavaa yrityskulttuuria kanssamme. Tutustu meihin tarkemmin verkkopalvelussamme asuntosaatio.fi.  

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointiyritys Finders Seekers Oy:n kanssa. Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 26.11.2023. Huomioithan, että tutustumme hakemuksiin ja otamme yhteyttä sopiviin hakijoihin jo hakuajan aikana. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Joel Mustonen: joel@findersseekers.io. tai  050 343 1816

Haku alkaa ja päättyy

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.  

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme.  

Asiakas on tekemisemme keskiössä. Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä ja erilaisia osaajia. Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

Sähköposti: rekry@asuntosaatio.fi

Logo

SALESFORCE-KEHITTÄJÄ

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!