Saneeraustyöntekijöitä Rovaniemelle 4-6 paikkaa

RAKENNUSSANEERAAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Rovaniemelle jo kokemusta omaavia rakennussaneeraajia eri työkohteisiin. Asiakasyrityksemme pääpaikka on Rovaniemellä, mutta kohteita saattaa olla myös lähialueilla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennussaneeraus / korjausrakennustehtävistä ja/tai alan koulutusta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työkohteissa asiakkaat ovat usein paikalla, joten asiakaspalvelu on iso osa työtäsi. Arvostamme sinulta reipasta ja itsenäistä työotetta, hyvää suomen kielen taitoa ja ajokorttia. Mahdollisuus työsuhteen jatkoon.                                       

Tarjoamme Sinulle vähintään TES:n mukaisen palkkauksen,vaihtelevat työkohteet, kattavan työterveyshuollon ja alan työturvavaatetuksen.  

Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 välillä.

Risto Goman, Henkilöstöneuvottelija

Puh. 040 159 9403, risto.goman@sol.fi
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Alan koulutus ja/tai pitkä työkokemus
  • Voimassa oleva Työturvallisuuskortti
  • Ajokortti
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • aktiivisuus
  • oma-aloitteisuus

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-159 9403
Sähköposti: risto.goman@sol.fi
Sijainti: Rovaniemi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!