Kesätyöpaikka / Ankkuritie 3, 70460 Kuopio

Sarjatuotantotyöntekijä/kesätyö

Hae tähän työpaikkaan

Kuopion Woodi valmistaa massiivipuiset julkitilakalusteet kouluihin, päiväkoteihin ja palveluasumiseen.

Tuotantomme on pitkälle automatisoitu ja meillä on toimivat ja siistit työskentelytilat. Sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” kuvaa hyvin toimintaamme! Sarjatuotantomme on pilkottu pieniin osiin, joten työvaiheet ovat helposti opittavissa ja kalusteet valmistuvat tiimityön tuloksena lähes huomaamatta.

Nyt etsimme useampaa sarjatuotantotyöntekijää kesätöihin. Kokemustakin tärkeämpää meille Woodilla on kesätyöntekijöidemme reipas, iloinen asenne ja halu oppia uusia taitoja.

Tarjoamme helposti opittavat työtehtävät rennossa työporukassamme, joten hakemamme henkilö on:

 • innokas opettelemaan eri työvaiheita,
 • laadukasta työnjälkeä ja siisteyttä arvostava
 • mukava tiimipelaaja

Meillä työskennellään ma-pe klo 7.00 – 15.00 eli työpäivän kesto 7,5 h + 0,5 h ruokatauko. Työsopimuksessa noudatetaan Puusepän Teollisuuden työehtosopimusta ja tuntipalkka kulkee osaamisen karttumisen tai jo aiemmin hankitun osaamisen kanssa käsi kädessä. Työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan. 

Miten hakuprosessi etenee?  HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Kuopion Woodi hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätiedot: Arkisin klo 8-16 Päivi Savolainen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

 • Sarjatuotantotyöntekijä/kesätyö, Kesätyöpaikka
 • Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, 70460 Kuopio
 • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Käsityökalujen kayttötaito
 • Halu oppia uusia taitoja

Lisäksi eduksesi on:

 • Sujuva suomen kielen taito
 • Tiimityötaito
 • Omatoiminen työskentelyote

Tarjoamme

 • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Kuopion Woodi Oy

Kuopion Woodi valmistaa massiivipuiset julkitilakalusteet kouluihin, päiväkoteihin ja palveluasumiseen. Tehtävämme on luoda laadukkaat, kestävät ja innostavat ympäristöt kasvamiseen, opintielle ja asumiseen – elämiseen ylipäätään. Valmistamme luonnostaan lujat ja luotettavat julkitilakalusteet tehtaallamme Kuopiossa – jo vuodesta 1994 alkaen.

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Ankkuritie 3, 70460 Kuopio
Logo

Sarjatuotantotyöntekijä/kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!