Särmääjä (Avoin haku, Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaillemme särmääjiä sekä Turkuun että Paimioon ja Kaarinaan. Töitä tehdään päivävuorossa arkisin ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä, jonka työnjälki on tarkkaa ja huoliteltua.  Aikaisempi särmäyskokemus tai muu metallialan kokemus on edellytys tehtävässä suoriutumisessa. Sinulta löytyy hyvä paineensietokyky, sillä työ on ajoittain hektistä. Pääset kulkemaan työmatkat autolla, sillä julkiset eivät kulje perille asti.

Työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu särmäystyöt sekä osaamisesi mukaan mahdollisesti myös muut konepajan metallityöt.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen alkaen 13€/h. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (joona.maki@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-16) 044 075 1410. Hakuprosessista vastaa Joona Mäki.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Haku alkaa ja päättyy

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sijainti: Turku, Paimio, Kaarina
Logo

Särmääjä (Avoin haku, Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!