Särmääjä (Laitila)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaillemme ohjelmointitaitoista särmääjää Laitilaan. Töitä tehdään päivävuorossa arkisin ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos nautit työskentelystä isossa työporukassa, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä, jonka työnjälki on tarkkaa ja huoliteltua.  Aikaisempi särmäyskokemus tai muu metallialan kokemus on edellytys tehtävässä suoriutumisessa. Osaat myös ohjelmoida ja määritellä parametrit. Sinulta löytyy hyvä paineensietokyky, sillä työ on ajoittain hektistä. Pääset kulkemaan työmatkat autolla, sillä julkiset eivät kulje perille asti.

Työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu särmäystyöt sekä särmäyskoneen ohjelmointi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 14-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sijainti: Laitila
Logo

Särmääjä (Laitila)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!