Särmääjä (Seger Oy, Uusikaupunki)

Seger Technologies, Kokenut ja Kilpailukykyinen ohutlevyosien valmistaja

Tarjoamme asiakkaillemme ohutlevyosien elinkaaripalvelun sisältäen tuotesuunnittelutuen, prototyyppivalmistuksen, esisarjavalmistuksen, sarjavalmistuksen eri tuotantovolyymeille, työkaluvalmistuksen, materiaali- ja komponenttihankinnat, kokoonpanot sekä logistiikkapalvelut. Kokemuksemme on kertynyt vuosikymmenten aikana yhteistyöstä globaaleilla markkinoilla toimivien asiakkaiden kanssa.

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Seger Oy:lle toimeliaita tekijöitä särmäystöiden pariin Uuteenkaupunkiin. Töitä tehdään kahdessa vuorossa arkisin ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä, jonka työnjälki on tarkkaa ja huoliteltua.  Aikaisempi särmäyskokemus tai muu metallialan kokemus on edellytys tehtävässä suoriutumisessa. Sinulta löytyy hyvä paineensietokyky, sillä työ on ajoittain hektistä. Pääset kulkemaan työmatkat autolla, sillä julkiset eivät kulje perille asti.

Työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu särmäystyöt sekä osaamisesi mukaan mahdollisesti myös muut konepajan metallityöt.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Haku alkaa ja päättyy

Seger Oy

Sijainti: Seger Oy Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki
Logo

Särmääjä (Seger Oy, Uusikaupunki)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!