Särmääjä (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan.

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaamme tuotantolaitokselle Turun alueelle särmääjää pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Jos haluat päästä työskentelemään osana ammattimaista työporukkaa, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Arvostamme aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä ja särmäystyöstä. Voit olla myös uusi alalle tulija, sillä tehtäviin opetetaan. Työtehtävät ovat raskaita, sillä ajoittain tulee isojakin peltejä taivuteltavaksi. Piirustustenlukutaito on iso plussa.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu särmäyskoneen käyttäminen, asetusten asettaminen, terien vaihto sekä muut tuotantolaitoksen työtehtävät. Työtä tehdään itsenäisesti. Tehtäviin perehdytetään.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Hyvälle tekijälle tarjolla vakinainen työsuhde 6 kk jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä hakulomake sivuillamme https://www.contiopalvelut.fi/ota-yhteytta/, tai klikkaa painiketta "Hae työpaikkaa" sivun ylälaidasta. Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund (laura.osterlund@contiopalvelut.fi).

Eikö tämä kolahtanut? Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle , täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!