Security Consultant

MPY:n Tieto- ja kyberturvaliiketoiminnan kasvaessa etsimme lisää osaajia joukkoomme.

Etsimme riveihimme kokenutta hallinnollisen tietoturvan konsulttia. Tunnet hallinnollisen tietoturvan kokonaisuudet ja vaatimukset ja olet ollut kehittämässä tai konsultoimassa tietoturvaa asiakkaille. Tiedät asiakkaiden tarpeet, suositeltavat toimintatavat ja olet aktiivisesti mukana asiakastyössä jo presales-vaiheessa tai liidien hankkimisessa.

Tehtävässä työskentelet osana tiimiä, joka tuottaa korkealaatuisia hallinnollisen tietoturvallisuuden asiantuntijapalveluita ja konsultointiprojekteja asiakkaillemme. Ymmärrät tietoturvan merkityksen asiakkaan liiketoiminnalle ja sen jatkuvuuden varmistamiselle. Osaat soveltaa liiketoiminnan tarpeet konkreettisiksi kehityshankkeiksi ja tietoturvaratkaisuiksi.

Pystyt kommunikoimaan eri sidosryhmien, niin teknisten asiantuntijoiden kuin ylimmän johdonkin, kanssa. Olet yhteistyökykyinen ja toimit erinomaisesti osana tiimiä. Kykenet myös itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja kasvaa ammatillisesti erilaisten järjestelmien ja teknologioiden parissa haastavissa asiakasympäristöissä. Olemme myös taitavia soveltamaan parhaita käytäntöjä etätyöhön ja virtuaalisten, maantieteellisesti hajallaan olevien tiimien johtamiseen, joten voit tehdä töitä asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Välillä on fiiliksen takia kuitenkin kiva nähdä kasvotusten. Sijaintikuntamme ovat Vantaa, Oulu, Mikkeli, Kuopio, Tampere, Turku, Joensuu, Kouvola ja Ylivieska.

 Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • Tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvien kehitysprojektien ja hankkeiden konsultointi asiakkaan strategisella, taktisella ja operatiivisella tasolla
 • Tietoturvaan/tietosuojaan liittyvät analyysit ja kartoitukset asiakasympäristössä
 • Turvallisuus- ja riskianalyysien tekeminen ja vaikutusten arvioiminen
 • Yhteistyö kolmansien osapuolten kanssa
 • Asiakkaan ympäristön tietoturvan kehittäminen

Odotamme sinulta:

 • 3-5 vuoden kokemusta tietoturvan osalta
 • Tietoturvaan liittyvien viitekehysten ja standardien tuntemusta (ISO, CIS, NIST, CSA, Mitre, ASVS, KATAKRI, PITUKRI, Vahti)
 • Osaamista hallinnollisen tietoturvan prosesseista ja menetelmistä
 • Tietoturvaa koskevien lakivaatimusten tuntemista (esim. NIS, GDPR ja kansallinen lainsäädäntö)
 • Kokemusta turvallisuus- ja/tai riskienhallinnasta
 • Ymmärrystä kyberturvan osa-alueilta ja halua oppia jatkuvasti uutta
 • Teknistä tietoturvaosaamista
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

 • Tietoturva-alan sertifioinnit

 

Miksi kannattaa tulla meille?

MPY:läisten ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Pääset osaksi välitöntä työyhteisöä, jossa tuemme ja autamme toinen toisiamme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä linkki Linked In-profiiliisi oheisen hakulinkin kautta, niin me otamme sinuun yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Toimithan pian, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Mikael Metsälinnaan puhelimitse 0407574069 tai sähköpostitse mikael.metsalinna@mpy.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!