Seikkailupuisto Huikeen jäätelötiimiin kesätyöntekijöitä

Miltä kuulostaa jäätelöpallojen pyöritys aurinkoisessa Yyterissä? Entä mahdollisuus pulahtaa veteen työpäivän päätteeksi?

Rento Burgerin ja Kota Pizzerian etupihalla sijaitsevat jäätelökioskit tarjoavat klassista kesäherkkua taas tulevana kesänä. Etsimme nyt huipputyyppejä mahdollistamaan tämän!

Jonon kertyessä hellepäivänä, pärjäät vuorossa yksin, reippain ottein. Aina aurinkoisin mielin, vaikka olisikin se sadepäivä. Sadepäivän sattuessa työvuoroosi voikin tulla muutoksia. Se voi olla hyvä hetki siivoukselle, tai saatat päästä pihapiirissä toimivan ravintolan keittiöön avuksi. Omaathan hyvän suuntavaiston ja käsityksen Yyterin alueesta, sillä lomailijoiden opastaminen on myös osa työtäsi.  

Toivomme sinun olevan vähintään 16-vuotias, oma-aloitteinen ja joustava. Hygieniapassi on plussaa, mutta ei välttämätön.

Työ alkaa 5.6.2023 koulutuksella ja jatkuu elokuulle. Palkka 8,50 €/h. Työtunnit vaihtelevat sesongin mukaan; heinäkuussa saat paiskia hommia lähes täysin tunnein, kun taas kesä- ja elokuu menevät vähän rauhallisemmissa merkeissä.

Meiltä saat tueksesi huipputyökaverit ja -esihenkilöt sekä kattavan perehdytyksen työhön. Lähde kerryttämään työkokemustasi Pohjoismaiden upeimman hiekkarannan läheisyyteen!

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään 28.2.2023. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Haku alkaa ja päättyy

Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee on Porin Yyterissä sijaitseva koko perheen aktiviteettipuisto. Huikeen konseptiin kuuluvia toimipisteitä ovat lisäksi Huikee Trampoline Park, Huikee Retkipiste, Mehubaari Yyteri, Rento Burger ja Kota Pizzeria sekä kaksi jäätelökioskia. Huikeita elämyksiä Yyterissä! 

Sijainti: Hiekkarannantie 189, 28800 Pori

Logo

Seikkailupuisto Huikeen jäätelötiimiin kesätyöntekijöitä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!