Seikkailupuisto Huikeen ravintolatiimiin kesätyöntekijöitä

Hei sinä huikeaa kesätyötä etsivä täysi-ikäinen, tämä ilmoitus on sinulle!

Etsimme Yyteriin Seikkailupuisto Huikeen konseptiin kuuluviin ravintoloihin Rento Burgeriin sekä Kota Pizzeriaan ravintolatyöntekijöitä tulevaksi kesäksi. Ehkä sinua? Vain kesäisin toimivat ravintolamme pyörivät pääosin kesätyöntekijöiden voimin, joten pääset osaksi nuorekasta ja energistä tiimiä. Meille hyvä yhteishenki on kaikki kaikessa.

Nyt varmaan mietit, mitä kaikkea pääsisit meillä tekemään. Työvuoroja sinulla olisi sekä Rennossa että Kodassa, joissa molemmissa työvuorot vaihtelevat välillä keittiössä annosten valmistuksen parissa ja välillä salin puolella asiakaspalvelussa. Parhaiten pääset työnkuvaan kiinni, kun katsot tämän MyDay-videon, jossa viime kesän ravintolatyöntekijämme Veera kertoo työpäivästään. 

Mietityttääkö, että voitko hakea paikkaan vaikkei sinulla ole aiempaa ravintola-alan kokemusta? Vastaus on KYLLÄ! Saat täyden perehdytyksen sekä keittiötyöhön että kassan käyttöön. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse sisäistää ensimmäisten päivien aikana, sillä koko kesän ajan tukenasi on muiden uusien kesätyöntekijöiden lisäksi joukko aiempina kesinä meillä työskennelleitä. Työssä pärjää hienosti, kun on iloinen, reipas ja innokas oppimaan uutta. Mikäli sinulta kuitenkin kokemusta jo löytyy, kerrothan siitä hakemuksessasi.

Työ alkaa 5.6.2023 koulutuksella ja jatkuu elokuulle. Palkka 11 €/h. Jos sinulla on yli kahden vuoden kokemus samankaltaisesta työstä, katsotaan palkka uudelleen. Työtunnit vaihtelevat sesongin mukaan; heinäkuussa saat paiskia hommia lähes täysin tunnein, kun taas kesä- ja elokuu menevät vähän rauhallisemmissa merkeissä. Ravintoloihin voit tutustua paremmin tästä.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään 28.2.2023. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Haku alkaa ja päättyy

Seikkailupuisto Huikee

Seikkailupuisto Huikee on Porin Yyterissä sijaitseva koko perheen aktiviteettipuisto. Huikeen konseptiin kuuluvia toimipisteitä ovat lisäksi Huikee Trampoline Park, Huikee Retkipiste, Mehubaari Yyteri, Rento Burger ja Kota Pizzeria sekä kaksi jäätelökioskia. Nämä kaikki tarjoavat huikeita elämyksiä Yyterissä! 

Sijainti: Hiekkarannantie 189, 28800 Pori

Logo

Seikkailupuisto Huikeen ravintolatiimiin kesätyöntekijöitä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!