Sekatyöntekijä, huoltokorjaamo

Etsimme asiakkaallemme Lempäälään 

SEKATYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin hallin työtehtäviin.

Asiakkaamme toimii raskaan kaluston huolto- ja korjausalalla.

Työtehtävä on erittäin monipuolinen ja pitää sisällään mm. varaosavaraston ylläpitoa, tilausten hoitamista sekä raskaan kaluston renkaiden asennustöitä. Tehtävä sopii hyvin moniosaajalle, joka itsekin nauttii vaihtelevista vastuista ja töistä. Aikaisempi kokemus raskaan kaluston renkaiden asennuksista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Saat muihin tehtäviin hyvän perehdytyksen, joten kaikista osa-alueista ei vaadita aikaisempaa kokemusta. Tärkeintä on kyky ja halu oppia uutta.

Työ alkaa heti ja on kokoaikainen päivätyö.Työ on alkuun määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen hyvälle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka. Pääset osaksi erittäin hyvää työyhteisöä, missä on kiva ja rento työilmapiiri. Työn sujuvuutta helpottavat myös modernit työvälineet sekä nykyaikaiset korjaamotilat. Palkkaus tes:n mukaan. Edellytämme tehtävässä vähintään B-ajokorttia. Työpaikka on hyvin kulkuyhteyksien päässä, joten pääset melko lähelle tarvittaessa julkisilla.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!