Senior Consultant

Kaksi uutta tiimiläistä etsinnässä! Haemme nyt kahta henkilöä Senior Consultant -rooliin kouluttamaan ja konsultoimaan kouluhallinnon asiakkaitamme. Työtehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti kouluttamisesta ja erilaisista asiakaskonsultoinneista. Työ sisältää myös ohjeistusten ja digitaalisten koulutussisältöjen tuottamista. Jos nautit ihmisten parissa toimimisesta ja aktiivisen tiimin kanssa työskentelystä sekä osaat kärsivällisesti selittää vaikeitakin asioita auki ymmärrettävästi, jatka lukemista - etsimme ehkä juuri sinua!

Toivomme sinulta:

  • Tuntemusta tai työkokemusta Visman kouluhallinto-ohjelmista (Wilma, Primus, Kurre)

  • Soveltuvaa koulutusta ja kokemusta projektien hallinnasta, kouluttamisesta, perehdyttämisestä sekä erilaisista it-järjestelmistä

  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

  • Aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä vastuunottokykyä

  • Hyvää asennetta!

Eduksi katsomme myös varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, ammatillisen koulutuksen tai lukiokoulutuksen työkokemuksen, niiden hallinnon tuntemuksen sekä ruotsin ja englannin kielen taidon. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknisen näkökulman ja Primus-Kurre-Wilma-ohjelmistojen tuntemisen lisäksi myös kiinnostusta pureutua alan erityistarpeisiin sekä kasvatus- ja opetusmaailmassa tapahtuvien muutoksien ja uudistuksien seuraamista.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työsi kautta pääset edistämään kasvatuksen ja opetuksen digitalisaatiota.

 

Miksi Sinä haluat valita juuri meidät? 

Mutkaton kulttuurimme

Hierarkiamme on matala, mutta tavoitteemme ovat korkealla, työpäivä saa olla kuitenkin aina tekijänsä näköinen. Saat työvälineet, joilla etätyökin sujuu sujuvasti, eikä työ ole tiukasti aikaan ja paikkaan sidottua. Vaikka tiimimme onkin etäällä eri puolella Suomea (osa jopa Suomen ulkopuolella), olemme silti lähellä toisiamme yhteisten tekemisten kautta.

Voimme hyvin

Meidät on palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla, joka kertoo työntekijöiden tyytyväisyydestä työpaikkaansa. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, käytössäsi on mm. kumppanimme hyvinvointivalmennukset. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin ja mukavaa yhteistä tekemistä myös vapaa-ajalle järjestävät eri paikkakuntiemme vapaa-ajan toimikunnat.

Merkitykselliset tuotteet - merkityksellinen työ

Tekemisemme on osa miljoonien suomalaisten arkea. Tuotteidemme tarkoituksena on helpottaa käyttäjiensä arkea, säästää vaivaa ja antamaan lisää aikaa. Joukkomme ovat sitä mieltä, että koska ihmisillä on paljon parempaakin tekemistä, eivät ohjelmistot saa aiheuttaa liikaa mutkia matkaan.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, vakuuta meidät ja jätä suomenkielinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten, kuitenkin 22.5.2022. mennessä. Työsuhde on vakituinen. Voit työskennellä etätyöntekijänä ja halutessasi saat työpisteen Helsingin, Vaasan, Tampereen, Mikkelin, Kuopion tai Oulun toimistoltamme. Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Success Director Janne Lumme (044 587 9663) ma 16.5. klo 14-16 tai to 19.5. klo 8.30-10.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokopäiväinen

Visma Enterprise Oy

Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma.

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 asiakasta ja 2,081 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Sijainti: Keskuskatu 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!