(Senior) Customer Experience Specialist, Netvisor 

Visma Solutions on osa Visma-konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS-yritys. Etsimme nyt asiakaskokemuksesta ja lisämyynnistä kiinnostunutta tähtipelaajaa Retention-tiimiimme työskentelemään Visma Netvisorin asiakkaidemme parissa.

Visma Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinnon ohjelmisto, joka tuo kilpailuetua toimialasta riippumatta 40 000 suomalaiselle yritykselle automatisoimalla taloushallinnon ja palkanlaskennan prosesseja sekä tarjoamalla reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen. Visma Netvisor on pk-yrityksille suunnattu automatisoitu kokonaisuus, joka on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiiksi integroiduilla ohjelmistoilla.

Lue lisää Visma Netvisorista >>


Mikä sinua meillä odottaa?

Customer Experience Specialistina keskustelet päivittäin pk-yritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat nykyisiä prosesseja sekä demoat Netvisorin toimintaa ja sen tuomia mahdollisuuksia aktiivisella otteella. Työkalupakista löytyvät Netvisor Store-tuotteiden lisäksi Netvisorin työajankirjaus ja palkanlaskenta sekä varastonhallintajärjestelmä. Olet kiinnostunut integraatioiden toimintalogiikasta ja integraatiokumppaniemme avulla pystyt tarjoamaan nykyasiakkaalle kokonaisratkaisun, jossa esim. työvuorosuunnittelu-, toiminnanohjaus- ja/tai kassajärjestelmä juttelevat saumattomasti Netvisorin kanssa.

Toivomme, että sinulta löytyy jo jonkin verran tuotetuntemusta Netvisorista tai ylipäätään taloushallinnosta. Nykyinen tiimimme on huikea kattaus asennetta, energiaa ja oppimishalua ja haluaisimme rikastuttaa joukkuettamme valmiimmalla taloushallinnon osaajalla. Olet kenties saattanut työskennellä menneisyydessäsi taloushallinnon palveluntarjoajan ohjelmistotuessa tai vaikkapa tilitoimistossa käyttöönottojen tai myynnin parissa. Tällä osaamisella saat asiakkaamme entistä tyytyväisemmiksi, koska kykenet valaisemaan heitä Netvisorin ja siihen kytkettävien kumppaniohjelmistojen tarjoamista potentiaaleista. Voimme siis mielellään palkata tehtävään myös kokeneemman hakijan Senior-tittelillä, mikäli sinulla on vahvempi taloushallinto-osaaminen.


Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ymmärrystä taloushallinnosta, tervettä myyntihenkisyyttä, neuvottelutaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Tuot mukanasi positiivista energiaa ja tekemisen meininkiä, jolla rakennat hyvää tiimihenkeä. Sinulla on kykyä kuunnella loppuasiakasta ja taitoa tunnistaa sekä ratkaista heidän liiketoimintansa haasteita. 

Lisäksi toivomme sinulta

  • Netvisor-taloushallinnon ja/tai palkkojen tuotetuntemusta
  • ymmärrystä liiketoimintaprosesseista
  • rohkeutta toimia oma-aloitteisesti ja kehittää prosesseja
  • itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta verkostoitua eri sidosryhmien kanssa 
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi 


Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Customer Experience Specialistina pääset tutustumaan nykyasiakaskuntaamme ja ilostuttamaan heidän päiväänsä proaktiivisella kontaktoinnilla. Huolehdit, että loppuasiakkaamme käyttävät heille soveltuvinta palvelupakettia, kuten myös, että he ovat tietoisia Netvisor-ohjelmiston ja sen kumppaniverkoston tarjoamista mahdollisuuksista.

Meillä saat 500 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Haluamme saada sinut loistamaan!

Lue tästä, mitä omat myynnin asiantuntijamme kertovat menestyksen avaimista myyntityössä

Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

 
Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää

Jos sinulla on draivia menestyä asiakaskokemuksen ammattilaisena, lähetä CV ja hakemuskirje viimeistään 16.6.2024!

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä (Pasilan Triplassa) ja Lappeenrannassa. Voit työskennellä joustavasti myös etänä, mutta tiimin jäsenet kokoontuvat Helsingin toimistolle joka tiistai ja torstai, joten toivomme sinun liittyvän silloin mukaan!

Tässä tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka ja haarukka on arviolta n. 2800-3800 €/kk riippuen taustastasi ja kokemuksestasi, mutta kuulemme mielellään odotuksistasi. Rekrytointiprosessiin sisältyy kaksi haastattelukierrosta ja soveltuvuusarviointi. Heinäkuun kesälomat saattavat vaikuttaa rekrytointiprosessin aikatauluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Experience Team Leader Elina Ruuhinen, elina.ruuhinen@visma.com. Tavoitat Elinan myös puhelimitse numerosta +358 44 019 9218 joko ke 5.6. klo 11-12 tai ma 10.6. klo 10-11.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutionsin yli 500 huippuasiantuntijaa auttavat asiakkaitamme tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 15 300 työntekijää, 1,7 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä lähes 2,24 mrd euron liikevaihto (Q4/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

(Senior) Customer Experience Specialist, Netvisor 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!