Senior Data Engineer 

Digian kasvava ja kansainvälistyvä Data Driven Solutions -liiketoiminta etsii sinua kokenut dataosaaja  

Senior Data Engineer 

rooliin, jossa osallistut pilviteknologiaan perustuvien Tietovarasto- / Data Platform -projektien suunnitteluun, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen voit osallistua myös esimerkiksi vaatimusmäärittelyyn, ratkaisuarkkitehtuurin laatimiseen ja halutessasi myynnin tukeen.  

Meillä on mahdollisuus monipuoliseen asiakastyöhön ja ammatilliseen kehittymiseen, sillä Digialla on laaja asiakaspohja, projekteja on paljon, eivätkä ne keskity tietylle toimialalle. Data Driven Solutions toimii myös laajasti yhteistyössä Digian muiden palvelualueiden kanssa.   

Vahvoilla olet, jos osa näistä kuvaa sinua. 

  • Sinulla on kokemusta Azure, AWS tai Snowflake-pohjaisista tietovarasto- tai tietoallastoimituksista ja parhaimmillaan olet jo hankkinut sertifioinnin yhden tai useamman pilvipalvelutoimijan teknologioista 
  • Tunnet Lakehouse-arkkitehtuurin ja Databricksin 
  • Ymmärrät raportointi- / analyysikerroksen, tai osaat peräti luoda näitä esim. Power BI:lla 
  • Sinulla on näkemystä analytiikkaympäristön suunnittelusta pilviympäristöihin, ottaen huomioon vaatimukset mm. tietoturvaan, suorituskykyyn ja käyttöoikeuksien hallintaan liittyen  
  • Osaat käsitemallinnuksen ja Data Vault -tietovarastomallinnusmenetelmän   
  • Sinulla on aiempaa kokemusta konsultoinnista 
  • Kollegat kiittävät sujuvia suomen ja englannin kielen viestintä- ja dokumentointitaitojasi   

Digialla panostetaan viihtyviin ihmisiin ja kestävään kasvuun. Tässä järjestyksessä.   

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen. Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.  

Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat.  

Hakuaika päättyy 17.12.2023  Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa sähköpostitse Teemu Hämäläinen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Logo

Senior Data Engineer 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!