Senior Frontend – Kehittäjä, PHZ Full Stack Oy

Tule mukaan asiantuntijatiimiimme!

Olemme nuorekas ja rentotyöyhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meidän työyhteisömme koostuu ammattitaitoisista ja osaavista kehittäjistä, suunnittelijoista ja asiantuntijoista. Olisitko sinä puuttuva palanen meidän tiimissämme?

Me arvostamme tiimityötä ja oppimista. Meidän työilmapiirimme on rento ja vastustamme jyrkästi ylitöitä, parempi kirjoittaa virkeänä koodia oikein, kuin korjata bugeja yömyöhään. Me työskentelemme paikan päällä, jotta pystymme hyödyntämään tiimityöskentelyn parhaat palat. Yrityskulttuurimme voit tutustua osoitteessa: http://phz.fi/yrityskulttuuri/.

Mielekkäiden ja vaihtelevien asiakasprojektien lisäksi meillä saat:

  • Kulttuuri- ja liikuntasetelit, 400 €/vuosi
  • Lounas- ja puhelinetu, sekä työmatkaliput
  • Kipeän lapsen hoitopalvelu
  • Bonusta liikunnan harrastamisesta
  • Henkilöstörahaston

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta Frontend -kehittäjää. Tehtävässä menestymiseen tarvitset:

  • Senior tason osaaminen JavaScriptistä (+5 vuotta työkokemusta)
  • Jonkin modernin Frameworkin osaamista (React, Vue Angular)
  • Kokemusta pilvipalveluista (esim. AWS, Azure, GCP)
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi on taidot backend ohjelmointikielistä (Node.js, Java, C#), mobiilikehitys osaamisesta sekä seuraavien ohjelmistojen osaamisesta: Photoshop, Illustrator, Adobe Experience Design.

Jos sinä voisit olla meidän seuraava kollegamme, niin kerro seuraavaksi meille jätämällä yhteystietosi ja CV:si Rekrytointitallin järjestelmään. Rekrytointikonsultti Tina Dahlgren Rekrytointitallilta hoitaa rekrytoinnin alkuvaihetta yhteistyössä PHZ:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä maanantaisin ja tiistaisin klo 10-14 Tina Dahlgrenilta puh. 040 554 2130.

Haku alkaa ja päättyy

PHZ Full Stack Oy

PHZ Full Stack Oy on innovatiivinen, nuorekas ja kasvava ohjelmistoyritys, joka tarjoaa laadukkaita ohjelmistopalveluita eri yrityksille ja organisaatioille. Yhtiö on erikoistunut kehittämään digitaalisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa ja parantamaan toiminnallisuuttaan.

PHZ:lla on vahva ja ammattitaitoinen tiimi, joka koostuu alan parhaista kehittäjistä, suunnittelijoista ja asiantuntijoista. He ovat erikoistuneet kehittämään monipuolisia ohjelmistopalveluita, kuten mobiilisovelluksia, verkkosivustoja, pilvipalveluita, tietokantoja, palvelinratkaisuja ja paljon muuta.

PHZ on myös tunnettu siitä, että se panostaa vahvasti jatkuvaan kehittämiseen ja uusien teknologioiden omaksumiseen, joten se pystyy tarjoamaan asiakkailleen aina parhaan mahdollisen ratkaisun ajankohtaisiin haasteisiin.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Yrjönkatu 23 B, 00100 Helsinki