Senior Full Stack Developer, Oulu / Tampere

Enerim on johtava energiatalouden asiantuntija ja palveluntarjoaja. Palvelumme ja järjestelmäratkaisumme tehostavat asiakkaidemme energiamarkkinatoimintoja jatkuvasti kehittyvillä energiamarkkinoilla. Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan muuttuvan energia-alan ytimeen. Käynnissä oleva energiamurros mahdollistaa tulevaisuuden vähäpäästöisen yhteiskunnan, joka perustuu puhtaaseen energiaan, toimitusvarmoihin verkkoihin ja toimiviin energiamarkkinoihin. Työllistämme Suomessa lähes 240 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

Haemme Senior Full Stack -kehittäjää sekä Ouluun että Tampereelle vahvistamaan ammattitaitoista kansainvälistä integraatio-kehitystiimiämme.

Oulun ja Tampereen yksiköidemme yli 100 asiantuntijaa tukevat ja kehittävät asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme. Pääasiassa tuotekehitys sijaitsee Oulun teknologiakylässä, mutta osa jäsenistä tekee töitä Tampereella Hermiassa. Meillä on salliva etätyökulttuuri.

Meillä työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen parantaa tekemistämme. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Enerimillä tulijaa odottaa hyvin ammattitaitoinen tekijäjoukko ja jokainen uusi kollega toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja tuetaan mahdollisimman hyvin tehtävissä alkuun. Jokainen saa olla oma persoonansa ja meillä kannustetaan mielipiteisiin ja keskusteluun. 

Tehtävästä: Kehitämme Enerimin tuotteita .NET ympäristön uusimmilla teknologioilla. Meille senioritason full stack kehittäjä tarkoittaa sitä, että sinulla on sen verran työkokemusta kertynyt jo ohjelmistokehityksen parissa, että .NET ympäristössä hallussa on sekä frontti että bäkki, sisältäen jonkin modernin web-kehitysteknologian (React, Angular, Vue, Aurelia). Senioriteetti on myös mielentila, eli kehitykseksi näkyy myös urallasi lähinnä tekemisessä, kokemusvuosien määrään emme takerru. Pystyt hyppäämään tekemiseen kiinni meille tullessasi, ja sukkuloimaan myös asiasta toiseen. Jaat mielelläsi osaamistasi kollegoille sekä haluat myös itse kehittyä työssäsi. 

Teemme työtä scrum-tiimeissä ja sprinteissä. Osallistut scrum-päiväpalavereihin ja sprinttien suunnittelu- ja katselmointipalavereihin. Vastaat vaatimusten teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta sekä laadunvarmennuksesta. Toimit oman tiimin lisäksi läheisessä yhteistyössä Enerim arkkitehtuuritiimin kanssa.

Osaaminen & stäkki: Toivomme sinulla olevan yllämainittua vahvaa kokemusta ja ymmärrystä ohjelmistokehityksestä sekä moderneista työkaluista. Osaaminen arkkitehtuurista, web-sovelluksista ja olio-ohjelmoinnista ovat myös vahvuuksiasi. Katsomme eduksi, mikäli jo hallitset azure-pilvipalvelut, verkkoratkaisuja ja SQL tietokannat. Työssäsi tulet käyttämään seuraavia teknologioita ja työkaluja: C#, .NET Core, React, HTML, Javascript, CSS, SQL, Azure, Git ja Jira.

Arvostamme: positiivista asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää itseäsi. Pärjäät meillä mainiosti rohkeasti eteenpäin pyrkivällä työotteella, etkä tyydy vain perusratkaisuihin, vaan haluat aidosti innovoida uutta. Sinulla on työhön soveltuva koulutus, ja kokemus vastaavista tehtävistä, etkä koe myöskään englannin kielen käyttöä ylipääsemättömänä haasteena. Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.

Rekryprosessi: Haemme ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja rekrytointia kanssamme edistää Notarecin Iida Vanhala, 044-491 5588. Notarecin haastattelun jälkeen kutsumme sinut mahdollisesti virtuaaliseen tai kasvokkain pidettävään haastatteluun, jossa pääset tapaamaan rekrytoivan esihenkilön sekä mahdollisesti tiimiläisiä ja HR:n edustajan. Tyypillisesti tapaamme ehdokkaita 1-2 kertaa, jonka jälkeen päätökset teemme nopeasti. Huomioithan, että ilmoitus poistuu sivuiltamme, kun löydämme etsimämme henkilön.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Full time, permanent

Enerim Oy

Enerim mahdollistaa älykkäät energiavirrat kuluttajien, yritysten ja energiainfrastruktuurin välillä. Tarjoamme palveluita ja pilvipohjaisia järjestelmiä, joilla yksinkertaistamme ja tehostamme energiamarkkinatoimintoja asiakkaillemme. Pitkäaikainen kokemuksemme energiamarkkinoiden palveluiden kehittämisestä ja päivittäisestä operoinnista on tehnyt meistä alan parhaita osaajia ja luonut kykymme vastata joustavasti moninaisiin asiakastarpeisiin. Yrityksemme työllistää Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

Aloitimme matkamme palveluyksikkönä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista tuotantoyrityksistä ja kasvoimme orgaanisesti energiamarkkinoiden vapautuessa viime vuosikymmenten aikana. Matkan varrella vahvistimme ohjelmistokehitysosaamistamme, mikä mahdollisti skaalautuvan ja modulaarisen ohjelmistoalustan kehittämisen sekä oman palvelutuotantomme, että asiakkaidemme käyttöön.

Sijainti: Elektroniikkatie 12, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!