Senior Full Stack Developers -Visma Sign

Haemme Senior Full stack -ohjelmistokehittäjiä Visma Signille


Sähköinen allekirjoittaminen jokaiseen yritykseen Pohjoismaissa 
Jo puolitoista miljoonaa ihmistä on allekirjoittanut dokumentteja Visma Signilla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Samalla olemme säästäneet valtavasti paperia, luontoa sekä ihmisten aikaa. Viime vuonna palvelun otti käyttöönsä tuhansia asiakkaita. Kasvu jatkuu vahvana ja investoimme lisää tuotteen vahvuuksiin - nopea käyttöönotto, erinomainen käytettävyys ja allekirjoituskokemus sekä kehittäjille suunnattu API, joka mahdollistaa laajan integroituvuuden.


“Pelastitte bisneksemme jatkumisen mahdollistamalla allekirjoitusten muuttamisen digitaalisiksi nopeasti ja helposti.” --asiakaspalaute
     

Etsimme kehittäjiä, jotka tuovat selkeyttä ja energiaa
Asiakasarvon tuottaminen on kaiken toimintamme keskiössä. Odotamme vahvaa kiinnostusta siihen, miten autamme asiakkaita ja käyttäjiä hyödyntämään palveluamme enemmän. Tehtävässä onnistuminen vaatii systemaattista ja selkeää toimintamallia, kehitysintoa sekä tavoitteellisuutta. Haluat olla joka päivä parempi ja odotat itseltäsi, että pystyt tuottamaan omalla osaamisella ja taidoilla parempaa asiakaskokemusta.         

         

Haluamme, että onnistut tehtävässä joten:

  • Tiedät kuinka React -sovelluksia tehdään laadukkaasti ja ylläpidettävästi

  • Hallitset ainakin yhden olio-ohjelmointikielen, jonka kautta olet oppinut OO -ohjelmoinnin peruskäsitteet ja ajatukset

  • Omaat itsenäisen otteen oman osaamisen sekä toiminnan kehittämiseen

  • Osaat reflektoida yhteistyössä, mitä voimme tehdä vieläkin paremmin 

 

Haluamme, että viihdyt ja kasvat tehtävässä joten:
Pääset työskentelemään Docker, Kubernetes, GCP, ReactJs ja Terraform -teknologioiden parissa ja näin pystyt kasvattamaan omaa ammattiosaamista. Meidän kulttuurille ominaista on vapaus ja vastuullisuus. Olemme loistava työpaikka sinulle, mikäli haluat mukaan erinomaiseen porukkaan ja laajaan Visman kehittäjäyhteisöön, kovia tavoitteita, vapauden miettiä, miten haasteita ratkaistaan sekä yritysten kannalta merkittäviä ja vastuullisia tehtäviä.  Visma Signin kuuden hengen kehittäjätiimissä päätöksiä tehdään itsenäisesti ja tuotteemme kasvu mahdollistaa myös sinulle päätäntävaltaa mm. tulevaisuuden teknologioiden ja työskentelytapoihin. Oma kädenjälkesi tulee varmasti näkymään niin meillä kuin asiakkaidemme arjessa.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön reilulla 300 työkaverilla, modernit tilat ja työvälineet, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia niin Visma Solutionin tuotteiden parissa kuin globaalissa Visma -konsernissa. Meidät on valittu vuodesta 2011 lähtien yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.   

 

Hae nyt ja kerromme lisää siitä, mitä voisit meillä ratkaista
Työpaikkaa ei ole sidottu fyysiseen sijaintiin ja tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus tulla ajoittain toimistollemme (Lappeenranta, Lahti, Helsinki). Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti kun löydämme sopivan henkilön. 

Tutustumalla Visma Sign-palveluun ja sen API-kuvaukseen saat lisätietoja tuotteestamme ja siitä, minkä parissa pääset työskentelemään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tech Lead Petri Miikki: petri.miikki(at)visma.com, 0400774861.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki/ Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!