Senior Fullstack Developer, Know Your Customer Software

Haluatko päästä osaksi mielenkiintoista ja voimakkaasti kasvavaa regtech-toimialaa? Etsimme nyt kokenutta kehittäjää Senior Fullstack Developer -positioon!

Asiakkaan tuntemisen vaatimukset (Know Your Customer = KYC) ja sitä koskevien velvoitteiden täyttäminen on erittäin nopeasti kasvava ohjelmistoliiketoiminnan osa-alue. Visma Clento (https://www.clento.fi/) on pohjoismaiden johtavia KYC-ohjelmistoja. Clento on helppokäyttöinen KYC-palvelu, jonka avulla rahanpesulain tarkoittama ilmoitusvelvollinen voi hoitaa asiakkaan tuntemisvelvoitteen suoraviivaisesti ja luotettavasti.

Mikä sinua meillä odottaa?

Ratkaisumme on herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa, joten suuren kysynnän vuoksi ja kasvumme mahdollistamiseksi tarvitsemme nyt lisää käsipareja ohjelmistokehityksen pariin. Meillä pääset mukaan kokonaisvaltaiseen tuotekehitykseen koodauksesta UI-kehitykseen!

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset osaamista ja kattavaa kokemusta seuraavista teknologioista:

  • C#, Javascript, jQuery, AngularJS
  • Relaatiotietokannat, SQL
  • SasS / CSS

Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja ottaa vastuuta. Työskentelet mielellään asiakasrajapinnassa ja sinulla on aitoa kiinnostusta rahanpesulainsäädäntöä kohtaan. Scrumin mukaan toimiminen on sinulle tuttua. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi. Osaaminen tai kiinnostus pilvipalveluita (Azure) kohtaan katsotaan myös eduksi. 

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä!

Olemme pieni, mutta iloinen ja ammattitaitoinen porukka osana Visma Solutionsin työyhteisöä. Kulttuurillemme on ominaista vapaus ja vastuullisuus. Otamme vastuuta asiakkaistamme, asetamme haastavia tavoitteita ja ratkaisemme haasteet parhaaksi kokemallamme tavalla. Tiimissämme tehdään päätöksiä itsenäisesti ja oma panostuksesi tulee varmasti näkymään niin meillä kuin asiakkaidemme arjessa tuoden työllesi merkitystä.

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta voit työskennellä myös joustavasti etänä tai muista Visman toimistoista käsin. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Leino, puh. 0400 588 033, matti.leino@clento.fi.

Clento Oy on vahvasti kasvava fintech-yritys, joka tarjoaa rahanpesulain mukaisille ilmoitusvelvollisille Saas-palvelua, jonka avulla eri toimijat voivat hoitaa lain edellyttämät toimia rahanpesun estämiseksi/sääntelyn noudattamiseksi. Clento on liittynyt osaksi Visma-konsernia.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta

Logo

Senior Fullstack Developer, Know Your Customer Software

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!