Senior Fullstack -kehittäjä (Next, Typescript, Java, AWS)

Etsimme tiimiimme ja jo käynnissä olevaan projektiimme

 

Senior FullStack -kehittäjää!

 

Pitkäkestoisessa, koulutuksen toimialalle sijoittuvassa projektissa, olisit osa isompaa ketterää tiimiä, joka kehittää valtakunnallisesti merkittävää uutta sovellusta JavaScript-ohjelmointikielellä (Next, Typescript + Java +  AWS). Tehtävässä voit työskennellä joustavasti etäyhteyksien kautta tai haluamallasi Digian toimistolla joko pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä tai Vaasassa.


Olet kovasti kaipaamamme lisä tiimiimme, jos:

· sinulla on laaja kokemus sekä frontend- että backend-kehittämisestä JavaScript-pohjaisilla ohjelmistokielillä ja -kehyksillä (React, Node.js, Next.js, Typescript) mielellään yhteensä vähintään 7 vuotta.

· sinulla on kokemusta myös Java / Spring Boot /Kotlin -ohjelmistokielistä mielellään yhteensä yli 5 vuotta. 

· sinulla on kokemusta erityisesti AWS-pilvipalveluista, mutta olet tutustunut myös muihin palveluihin (Azure, GCP, Docker).

· olet toiminut lead tai senior-kehittäjänä useassa ketterän sovelluskehityksen projektissa.

· sinulla on ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja ja kokemusta työskentelystä ketterän kehityksen tiimissä.

· sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.


Arvostamme myös, jos sinulla on:

· suoritettuja pilvisertejä

· muiden ohjelmistokielien ja -kehysten tuntemusta (Python, PostgreSQL).

 

Tulevasta tiimistäsi

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Meillä kannustetaan ja tuetaan uusien asioiden opiskelemista, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi.

Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle: vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Etätöihin suhtaudumme hyvin joustavasti.

Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub-kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, leffat, uiminen, viinit, padel tai videopelit? Mahdollisuuksia on useita! Digialla toimii myös useita aktiivisia eSports-harrastajia, joista voit lukea lisää devaajiemme Juhan ja Tomin kertomana täältä.

Meillä saat mahtavia työkavereita – kehittäjiä, joustavan työajan sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä pääset osaksi myös Digian lähes 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä.

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! Meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä.


Kuulostaako hyvältä?

Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian! Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on. 


Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Meitä digialaisia on jo noin 1500 osaajaa ja työskentelemme joustavin mallein ympäri Suomea sekä etänä että eri toimistoilla. Henkilöstömme on avaintekijä menestykseen ja liiketoimintamme rakentuu hyvinvoivien ammattilaisten kautta.


Viihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä.

Sähköposti: rekry@digia.com
Logo

Senior Fullstack -kehittäjä (Next, Typescript, Java, AWS)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!