Senior Power BI-konsultti

Senior Power BI-konsultti / Raportoinnin ja datan visualisoinnin asiantuntija Helsinkiin tai Tampereelle

Raportoinnin ja datan visualisoinnin asiantuntijana suunnittelet, kehität ja toteutat asiakkaiden Business Intelligence -raportointia monenlaisissa projekteissa ja palveluissa. Tässä roolissa sovellat taitojasi tehokkaana asiakkaiden kuuntelijana ja eri toimialojen asiantuntijana. Operatiivisen tarpeen pohjalta määrittelet, suunnittelet, toteutat ja testaat BI-ratkaisuja asiakkaiden monipuolisissa ympäristöissä. Sparraat asiakasta raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä, osallistut vaatimusmäärittelyyn ja myynnin tukeen. Selustatukea talossa antavat mm. eri liiketoiminta-osaajat, UX-asiantuntijat ja modernien data-alustojen spesialistit.

Olet ideaaliosaajamme, jos

  • sinulla on yli 4 vuotta kokemusta analytiikan teknisistä toteutuksista asiakkaille Power BI teknologialla ja koet olevasi näppärä ratkaisujen luoja. 
  • olet kartuttanut ymmärrystäsi liiketoimintatarpeista ja -logiikoista useammalta toimialalta
  • työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja muiden tiimiläisten kanssa ja osaat ohjata asiakasta oikeaan suuntaan.
  • nautit sekä monitahoisiin liiketoimintakysymyksiin vastauksien etsimisestä datan avulla että mittaristojen ja näkökulmien visuaalisen esittämistavan muodostamisesta
  • ymmärrät kuinka lähdejärjestelmien tietoa mallinnetaan ja yhdistetään analytiikan käyttöön moderneissa data-alustoissa
  • osaat muodostaa kokonaisvaltaisia ratkaisuehdotuksia asiakkaan tarpeiden mukaan


Digialla panostetaan viihtyviin ihmisiin ja kestävään kasvuun. Tässä järjestyksessä.   

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen. Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.  

Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat.  

Hakuaika päättyy 30.11.2023  Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa sähköpostitse Aku Pyykkönen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Logo

Senior Power BI-konsultti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!