Senior Project Manager, rakennuttaminen, Helen Oy

Helen on Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Tavoitteemme on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Meillä on yli 500 000 asiakasta eri puolilla Suomea.

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme ennakkoluulottomasti entistä älykkäämpiä ja puhtaampia ratkaisuja vastaamaan tämän päivän ja huomisen energiahaasteisiin yhdessä asiakkaiden kanssa. Olemme suunnannäyttäjä, tartumme tulevaisuuden mahdollisuuksiin jo tänään ja johdamme muutosta koko toimialalla. Lue meistä lisää: www.helen.fi

Strategian mukaisesti Helen vastaa energia-alan murrokseen investoimalla voimakkaasti hiilineutraaliin tuotantoon ja ratkaisuliiketoimintaan sekä rakentamalla kumppanuuksia. Vuoden 2020 aikana teimme jo 350 miljoonan euron investointipäätökset hiilineutraaliin tuotantoon. Investointimme merkitsevät tarpeita vahvistaa myös osaaja- ja asiantuntijajoukkoamme. Meillä onkin nyt haussa Kiinteistö-yksikön rakennusryhmään Helsinkiin

SENIOR PROJECT MANAGER, rakennuttaminen

Rakennusryhmä palvelee rakennuttamisen asiantuntijana energiatuotannosta vastaavan Tuotanto ja omaisuus -organisaation, ratkaisuliiketoiminnan sekä konsernin ei tuotannollisten tilojen rakentamisen tarpeissa.

Haemme sinusta ja osaamisesi kautta vahvistusta erityisesti energiatuotannon ja ratkaisuliiketoiminnan alueelle. Näillä alueilla korostuu teollisen ja infrarakentamisen monimuotoiset ja usein myös uuden tyyppiset tarpeet. Meillä on käynnistymässä tai käynnissä hankkeita mm. biopolttoon, hukkalämmön hyödyntämiseen, lämpöpumppu- ja luolalämpövarastorakentamiseen sekä muihin tulevaisuuden energiaratkaisujen rakentamiseen liittyen.

Millaisessa roolissa ja tehtävissä tulisit työskentelemään? Projektipäällikkönä tulet toimimaan merkityksellisessä roolissa esiselvitysvaiheesta aina hankkeiden ”avainten” luovutukseen asti. Huolellisen hankemäärittelyn avulla kokoat aineiston, joka mahdollistaa hankkeen eri osa-alueiden kilpailuttamisen ja sitä kautta kumppaneiden valitsemisen. Toimit osana projektiorganisaatiota ja huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ”kristallin kirkas” ymmärrys projektin tavoitteista.

Projektin aikana ohjaat, koordinoit ja valvot suunnittelua, projektin toteutuksen etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä – luonnollisesti tärkeintä, eli tavoitteen toteutumista ja tilaajatyytyväisyyden varmistamista unohtamatta. Sinulla on avainrooli myös projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien toiminnan yhteen sovittamissa sekä projektin mahdollisesti kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Projektin valmistuttua kokoat projektiaineiston ja analysoit sen onnistumisen sekä ammennat siitä saadun tieto-taidon tulevien hankkeiden tueksi. Teet tiivistä yhteistyötä laitetoimittajien, suunnittelukumppaneiden, konsulttien, urakoitsijoiden ja viranomaisten sekä Helenin sisäisten sidosryhmien kanssa. Tulevat hankkeemme ovat isoja ja niiden rinnalla teemme myös perusrakennuttamista.

Millaista osaajaa etsimme?  Toivomme olevan tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI/insinööri) ja vankkaa kokemusta teolliseen rakentamiseen tai rakennuttamiseen liittyen sekä projektin johto-osaamista. Kalliorakentamisen tuntemus ja RAP/RAPS -pätevyydet ovat eduksi. Olet työskennellyt isojen hankkeiden parissa vastuullisissa rooleissa ja sinulla on näyttöä niiden onnistuneesta toteutuksesta. Teollisten rakennushankkeiden lisäksi tehtävän edellyttämiä valmiuksia olet voinut hankkia mm. logistiikkakeskusten, tuotantolaitosten, liikenteen ja muun logistiikan tms. rakentamisen parissa. Toivomme sinulta myös kokemusta konsultti-/suunnittelupalveluiden ja rakennusurakoiden ostamisesta, ohjauksesta ja valvonnasta.

Toimintatapasi on järjestelmällistä, organisoitua ja täsmällistä – jämäkkää projektinjohtamistapaa unohtamatta. Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät ja sinut tunnetaan nimenomaan onnistuneiden projektien ”takuumiehenä”. Olet lisäksi yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi.

Tule rakentamaan uutta energia-aikakautta kanssamme! Parempi energia kuvastaa myös heleniläisyyttä ja kun toimimme arvojemme luotsaamina, rakennamme jokaisena päivänä Helenistä meille kaikille paremman energian työyhteisöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Pääset työskentelemään kivojen ja osaavien ammattilaisten kanssa.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin suorahakukonsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

LOMAKAUDEN VAIKUTUS REKRYTOINTIPROSESSIIN: Olemme Mentekissä lomalla 12.7 – 8.8. Otamme hakemuksesi ilomielin vastaan jo nyt. Edistämme rekrytointiprosessia aktiivisesti jälleen 9.8 alkaen. Hyvää ja aurinkoista kesää! Terveisin Mentekin väki

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Helen Oy

Sijainti: Kampinkuja 2, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!