Senior SOC Architect

MPY:n Tieto- ja kyberturvaliiketoiminnan kasvaessa etsimme lisää osaajia joukkoomme.

Etsimme riveihimme kokenutta SOC-arkkitehtiä. Tunnet ICT-palvelutuotantoon liittyvät kyberturvan valvonnan prosessit ja teknologiat läpikotaisin ja sinulla on kokemusta SOC-valvontapalvelujen tuottamisesta. Tiedät miten rakentaa toimivat palveluprosessit ja olet mielelläsi mukana asiakastyössä presales-, käyttöönotto- ja post-sales-kehittämisen ja -konsultoinnin alueilla. Pidät palvelujen kehittämisestä, tuet tuotteistusta ja viet kehitysideat eteenpäin asiakkaillemme. Tarvittaessa käärit hihat ja konfiguroit järjestelmien syvää päätyä tai skriptaat automaatiota.

MPY:n SOC-palvelut täydentävät asiakkaidemme pilvi-, konesali- ja muita IT-palveluita. SOC-tiimin vastuulla on asiakasyritysten kyberturvallisuuden valvominen ja suojaaminen sekä tietoturvaherätteisiin reagoiminen ja tietoturvauhkien ja -riskien mitigointi.

Senior SOC Arkkitehdin roolissa johdat tietoturva-arkkitehtuurimme kehittämistä ja siihen liittyvän automaation rakentamista. Sinulla on selkeät näkemykset eri teknologioista ja niiden hyödyistä ja osaat perustella kantasi. Työskentelet osana MPY:n kyberturvapalvelutuotantoa, jossa tehtäväsi koostuvat asiakkaidemme ympäristöjen tietoturvallisuuden kehityksestä ja palveluiden käyttöönotosta sekä raportoinnista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia keskeisessä roolissa palveluidemme kehittämisessä ja kasvaa ammatillisesti erilaisten järjestelmien parissa haastavissa asiakasympäristöissä. Olemme myös taitavia soveltamaan parhaita käytäntöjä etätyöhön ja virtuaalisten, maantieteellisesti hajallaan olevien tiimien johtamiseen, joten voit tehdä töitä asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Välillä on fiiliksen takia kuitenkin kiva nähdä kasvotusten. Sijaintikuntamme ovat Vantaa, Oulu, Mikkeli, Kuopio, Tampere, Turku, Joensuu, Kouvola ja Ylivieska.

Arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavilta osa-alueilta:

 • SIEM-, XDR- ja SOAR-teknologiat, Microsoft-ympäristöt tai vastaavat
 • Microsoft Sentinel
 • Pilven tietoturva (M365, Azure, AWS, Google)
 • Ymmärrys IT-infraan ja tietojärjestelmiin kohdistuvista uhista
 • Haavoittuvuuksien hallinnan toimintatavat

Odotamme sinulta:

 • 3-5 vuoden kokemusta tietoturvan osalta
 • Tietoturvatyökalujen ja -konseptien hallintaa
 • Tieto- ja kyberturvasertifiointeja
 • Kokemusta turvallisuus- ja/tai riskienhallinnasta
 • Kokemusta teknisestä, teknologialähtöisestä tietoturvasta
 • Ymmärrystä kyberturvan osa-alueilta ja halua oppia jatkuvasti uutta
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

 

Miksi kannattaa tulla meille?

MPY:läisten ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Pääset osaksi välitöntä työyhteisöä, jossa tuemme ja autamme toinen toisiamme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä linkki Linked In-profiiliisi oheisen hakulinkin kautta, niin me otamme sinuun yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Toimithan pian, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Mikael Metsälinnaan puhelimitse 0407574069 tai sähköpostitse mikael.metsalinna@mpy.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

Senior SOC Architect

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!