Senior Software Developers, Netvisor

Hei ohjelmistokehittäjä! Etsitkö uusia haasteita? Oletko kyllästynyt projekteihin ja haluatko asiakastyön sijaan keskittyä devaamiseen tuotetalossa?

Tule kehittämään Suomen johtavaa taloushallinnon SaaS-tuotetta, Netvisoria!

Millaista arkemme on?
Kasvutarinamme on ollut menestys, joka perustuu ketteriin työtapoihin ja itseohjautuvuuteen. Investoimme tällä hetkellä paljon uuden kehittämiseen ja siksi tiimeihimme mahtuukin useampi uusi kehittäjä-kollega. 

Tiimeillämme ja kehittäjillämme on keskeinen rooli tuotteidemme modernisoinnissa ja jatkuvassa kehittämisessä. Meille on tärkeää antaa vastuuta ja vapautta, joten tiimit tekevät paljon tuotekehitykseen liittyviä päätöksiä arjessaan. Uskomme siihen, että jokainen vaikuttaa työllään ja tuotteemme kehittyy tiiviissä yhteistyössä osaavien tekijöiden kanssa. Tuotteiden lisäksi panostamme merkittävästi henkilöstömme kehitykseen ja käytämmekin vähintään 10% työajastamme uuden oppimiseen. Käytössämme on esim. Udemy, Pluralsight, perinteisemmät kirjatilaukset ja osa tekijöistämme kehittää osaamistaan erilaisissa tapahtumissa.

Yhteistä suuntaamme ohjaa tuoteportfolio, joiden avulla tuoteomistajat ja kehittäjämme ohjaavat omaa työtään. Osa tiimeistä toimii täysin englannin kielellä, toisissa olemme vielä matkalla kohti diversiteettiä. Olemme tottuneet jo ennen koronaa myös etätyöskentelyyn; osa tekijöistämme nauttii työskentelystä toimistolla ja osa enemmän etätyöskentelystä. Työntekopaikkaa tärkeämmäksi näemme sen, että jokainen tekijämme kokee ympäristönsä työtä tukevaksi ja työvälineensä työtä mahdollistaviksi.

Techstackimme arjessamme kulkevat muun muassa .NET 6, React.js, Typescipt, Public Cloud (AWS), Terraform, Docker ja Kubernetes  ja Event driven architecture & microservices. 

Mitä tarjoamme sinulle?
Kehittäjämme Visma Solutionilla ovat keskeisessä roolissa tavoitteessamme olla viiden tähden ohjelmistotalo. Kulttuurimme on sparraileva, kokeileva, kannustava ja kunnianhimoinen. Haluamme oppia, kehittyä ja kehittää sekä omaa tekemistämme että tuotteitamme yhä modernimpaan suuntaan. Meille tullessasi voit olla varma, että pääset haastamaan osaamistasi. Uskomme myös uramahdollisuuksiin talon sisällä, joten tuemme urapolkuja tuotteidemme välillä sekä kehittymistä asiantuntijana.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Olemme panostaneet kattavasti osaajiemme hyvinvointiin ja kehittymiseen ja tarjoamme tekijöillemme laajasti etuja niin liikuntaan, hierontaan, hammashoitoon, terveyteen, lounaaseen kuin osaamisen kehittämiseen. Etuihimme pääset tutustumaan esimerkiksi blogeistamme. Työkaveriksi on tarjolla noin 350 rautaista ammattilaista, joiden työpöydät ovat joko Helsingissä (Pasila, Tripla), Lappeenrannassa, Lahdessa tai oman kodin etätyöpisteellä. Sinulla onkin mahdollisuus sijoittaa työpöytäsi minnepäin Suomea tahansa joko toimistoillemme, Visma-konsernin toimistoille (esim. Tampere, Turku tai Jyväskylä) tai kotiisi. 

Toiveitamme uudelle työkaverille
On meillä muutama toivekin, jotta pystymme tarjoamaan sinulle sopivan työn ja työpaikan. Tällä kertaa haemme kehittäjiä, joille on kertynyt kokemusta koodin parista jo useampi vuosi. 

Toivomme myös, että nautit yhdessä tekemisestä. Meille tiimit ja asioiden yhdessä ratkaiseminen ovat tärkeitä; useampi pää ratkaisee usein isommatkin haasteet nopeammin kuin yksi. Toivomme myös, että vaikka oletkin hyvä tiimipelaaja, otat mielelläsi myös vastuuta omasta työstäsi ja tuot rohkeasti ratkaisuehdotuksia keskusteluun. Voit olla front- tai backend tekemisestä kiinnostunut tai haluat työskennellä koko pinon parissa fullstackina; meidän joukkoon mahtuu erilaisia taustoja ja osaamista.

Mitä seuraavaksi?
Haluamme kuulla sinusta lisää, joten toivoisimme että jätät meille yhteystietosi muutaman saatesanan ja/tai CV:n kera viimeistään 18.12.2022. Diversiteetti on rikkaus työyhteisössämme, joten toivomme hakemuksia ohjelmistokehittäjiltä eri taustoista.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävistä voit tiedustella recruit.solutions@visma.com
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Tarjoamme

  • https://vismasolutions.com/ajankohtaista/tyosuhde-edut-visma-solutionsilla/

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1300 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Senior Software Developers, Netvisor

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!