(Senior) Software Developers

Hei ohjelmistokehittäjä! Etsitkö uusia haasteita? Haluaisitko oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä Suomen parhaista työpaikoista?

Haemme SaaS-tuotteidemme kehitykseen useampaa ohjelmistokehittäjää. Tuotteemme palvelevat monipuolisesti pk-yritysten tarpeita taloushallinnon saralla. 

Millaista arkemme on?
Kasvutarinamme on ollut menestys, joka perustuu ketteriin työtapoihin ja itseohjautuvuuteen. Tiimeillämme ja kehittäjillämme on keskeinen rooli tuotteidemme modernisoinnissa ja jatkuvassa kehittämisessä.  Meille on tärkeää antaa vastuuta ja vapautta, joten tiimit tekevät paljon tuotekehitykseen liittyviä päätöksiä arjessaan. Tuotteiden lisäksi panostamme merkittävästi henkilöstömme kehitykseen ja käytämmekin vähintään 10% työajastamme uuden oppimiseen.

Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 120 kehittäjää viidessä eri tuotteessa. Yhteistä suuntaamme ohjaavat tuotteiden strategiat, joiden avulla kehittäjämme ohjaavat omaa työtään. Osa tiimeistä toimii täysin englannin kielellä, toisissa olemme vielä matkalla kohti diversiteettiä. Olemme tottuneet jo ennen koronaa myös etätyöskentelyyn; osa tekijöistämme nauttii työskentelystä toimistolla ja osa enemmän etätyöskentelystä. Työntekopaikkaa tärkeämmäksi näemme sen, että jokainen tekijämme kokee ympäristönsä työtä tukevaksi ja työvälineensä työtä mahdollistaviksi.

Techstackimme vaihtelee hieman tuoteen mukaan, mutta arjessamme kulkevat muun muassa .NET 6, React.js, Typescipt, Public Cloud (AWS, GCP), Terraform, Docker ja Kubernetes, DevOps ja Event driven architecture & microservices. 

Mitä tarjoamme sinulle?
Kehittäjämme Visma Solutionilla ovat keskeisessä roolissa tavoitteessamme olla viiden tähden ohjelmistotalo. Kulttuurimme on sparraileva, kokeileva, kannustava ja kunnianhimoinen. Haluamme oppia, kehittyä ja kehittää sekä omaa tekemistämme että tuotteitamme yhä modernimpaan suuntaan. Meille tullessasi voit olla varma, että pääset haastamaan osaamistasi. Tuotekehitystiimimme vaihtelevat tiiviistä Visma Signin kuuden hengen kehitystiimistä Netvisorin 70 hengen tuotekehitysporukkaan. Uskomme myös uramahdollisuuksiin talon sisällä, joten tuemme urapolkuja tuotteidemme välillä sekä kehittymistä asiantuntijana.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Olemme panostaneet kattavasti osaajiemme hyvinvointiin ja kehittymiseen ja tarjoamme tekijöillemme laajasti etuja niin liikuntaan, hierontaan, hammashoitoon, terveyteen, lounaaseen kuin osaamisen kehittämiseen. Työkaveriksi on tarjolla noin 320 rautaista ammattilaista, joiden työpöydät ovat joko Helsingissä (Pasila, Tripla), Lappeenrannassa, Lahdessa tai oman kodin etätyöpisteellä. Sinulla onkin mahdollisuus sijoittaa työpöytäsi minnepäin Suomea tahansa joko toimistoillemme, Visma-konsernin toimistoille tai kotiisi. Lisää tietoa meillä työskentelystä löydät myös täältä.


Toiveitamme uudelle työkaverille:
On meillä muutama toivekin, jotta pystymme tarjoamaan sinulle sopivan työn ja työpaikan. Tällä kertaa haemme kehittäjiä, joille on kertynyt kokemusta koodin parista jo useampi vuosi. 

Toivomme myös, että nautit yhdessä tekemisestä. Meille tiimit ja asioiden yhdessä ratkaiseminen ovat tärkeitä; useampi pää ratkaisee usein isommatkin haasteet nopeammin kuin yksi. Toivomme myös, että vaikka oletkin hyvä tiimipelaaja, otat mielelläsi myös vastuuta omasta työstäsi ja tuot rohkeasti ratkaisuehdotuksia keskusteluun. Voit olla front- tai backend tekemisestä kiinnostunut tai haluat työskennellä koko pinon parissa fullstackina; meidän noin 120 kehittäjän joukkoon mahtuu erilaisia taustoja ja osaamista.

Mitä seuraavaksi?
Haluamme kuulla sinusta lisää, joten toivoisimme että jätät meille yhteystietosi muutaman saatesanan ja/tai CV:n kera viimeistään 7.11.2021. Diversiteetti on rikkaus työyhteisössämme, joten toivomme hakemuksia ohjelmistokehittäjiltä eri taustoista.

Lisätietoja tehtävistä ja meillä työskentelystä antavat Tech Lead Petri Miikki ja People Operations Consultant Ulla-Mari Kuusinen. Petrin tavoitat numerosta +358400774861 ja Ulla-Marin +358505735235.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 320 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki /Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!