Senior Specialist, Toimitilapalvelut

Toimitilojen rakennussuunnittelun ammattilainen, tule erityisasiantuntijaksi VTT:n Espoon toimipisteen toimitilapalveluihin! Tarjoamme monipuolisia ja merkityksellisiä tehtäviä, joissa voit käyttää teknistä asiantuntemustasi sekä tilaratkaisujen suunnitteluvaiheessa tutkijoidemme kanssa että suunnitteluratkaisujen jalkauttamisessa rakennushankkeissa.
VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimuslaitoksista. Meitä VTT:läisiä yhdistää uteliaisuus, intohimo oppimiseen ja pyrkimys ratkoa aikamme suurimpia haasteita ja kääntää ne kestävään kasvuun ja hyvinvointiin. Poikkitieteellinen ja kansainvälinen yhteisömme koostuu yli 2000 huippuammattilaisesta, jotka ovat sitoutuneet luomaan vaikuttavuutta tieteeseen perustuvien innovaatioiden avulla. Tutustu meihin tarkemmin tutustumalla VTT:n tutkimusinfrastruktuuriin VTT Worldissä. 

Etsimme erityisasiantuntijaa toimitilapalveluihin 

Toimitilapalvelut ovat osa VTT:n Business Supportin Infra ja In-house -palvelualuetta. Toimitilapalveluissa huolehdimme toimitilojen hankinnasta, toiminnallisuuden suunnittelusta, vuokra- ja alivuokrasopimuksista, talousraportoinnista sekä tiloihin liittyvistä palveluista, kuten esim. tilojen muutostöistä, siivous- ja käyttäjäpalveluista, muutoista jne.

Osana liiketoiminnan tukiorganisaatiota toimitilapalveluillamme on merkittävä rooli VTT:n pyrkiessä ratkomaan globaaleja haasteita tieteen ja teknologian avulla. Tiimin jäsenet tukevat liiketoimintaa tuottamalla erityisesti kokeellisessa tutkimuksessa tarvittavia infra-ratkaisuja.

VTT:llä on parhaillaan käynnissä merkittäviä toimitilahankkeita Espoon Otaniemessä ja Espoonlahden Kiviruukissa. Otaniemeen rakennetaan FutureHub 2 - laboratoriorakennusta, joka valmistuu kesällä 2023 ja suunnitteluvaiheessa on FutureHub 3 -laboratoriorakennus, joka valmistuu kesällä 2025. Kiviruukkiin valmistuu vuoden 2025 loppuun mennessä Puhtaan energian pilotointialustana toimiva uudisrakennus. 

Työnkuvaasi erityisasiantuntijana kuuluu:

Erityisasiantuntijana toimit VTT:n vastuuhenkilönä rakennushankkeiden suunnittelu-, toteutus- ja käyttöönottovaiheessa – tiloja käyttävien tutkijoiden ja rakennuttaja- / rakentajaorganisaatioiden välisenä koordinaattorina - suunnitellen, toteuttaen ja koordinoiden erityyppisiä tiloihin liittyviä teknisiä ratkaisuja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sillä tehtävässä korostuva vuoropuhelu tutkimuksen tilatarpeista pitää pystyä viemään eteenpäin suunnittelijan työpöydälle mahdollisimman käytännönläheisinä teknisinä pohdintoina tai ratkaisuina.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta esim. tila- ja teknisestä mitoittamisesta, ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmistä suunnittelu- tai rakennuttamisnäkökulmista, olet mahdollisesti tuleva avainhenkilömme.

Osana työyhteisöä kehität toimintatapoja ja tuet tiimiä omalla osaamisellasi. Teet tiivistä yhteistyötä organisaation eri toimintojen kanssa ja osallistut mahdollisuuksien mukaan Business Support -yksikön erilaisiin kehityshankkeisiin.

Olet etsimämme erityisasiantuntija, jos:

  • Sinulla on kokemusta rakenne- tai tilasuunnittelusta tai rakennuttamisesta, mielellään toimitilapuolelta
  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tutkinto
  • Yhteistyö ja viestintä eri sidosryhmien kanssa on sinulle sekä tuttua että sujuvaa

Etsimämme henkilön tunnusmerkit:

Omaat hyvän paineensietokyvyn, mutta työskentelytyyliäsi kuvastaa asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys. Käärit mielelläsi myös hihat tarttuen ennakkoluulottomasti ja ratkaisukeskeisesti erilaisiin haasteisiin ja kehitystarpeisiin. Tehtävän kannalta tärkeää on tekninen koordinointikyky ja verkostoitumistaidot eri osapuolten kanssa, itsenäinen ja huolellinen työskentelyote sekä töiden suunnitteluun ja ajanhallintaan liittyvät taidot. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle:

Merkityksellistä työtä. VTT:llä pääset ammatillisen osaamisesi avulla ratkaisemaan aikamme suurimpia haasteita tieteen ja innovaatioiden kautta. Tutkimuksellamme tähtäämme systeemisten ja teknologisten haasteiden ratkaisemiseen, kuten hiilineutraaliuden saavuttamiseen ja huippuluokan digitaalisten järjestelmien luomiseen. VTT:llä pääset osallistumaan tähän merkitykselliseen muutokseen oman ammatillisen osaamisesi kautta. Lue lisää strategiastamme – eksponentiaalisen toivon polku, sekä organisaatiokulttuuristamme, jonka avulla rakennamme maailman merkityksellisintä työpaikkaa.     

Inspiroivan yhteisön. VTT yhdistää kaikki innovaatioiden huippualat kvanttiteknologiasta synteettiseen biologiaan. VTT:läisenä pääset rakentamaan tieteen ja teknologian tulevaisuutta.

Ura- ja oppimismahdollisuuksia. Tieteellisenä asiantuntijaorganisaationa panostamme paljon oppimiseen ja kehittymiseen sekä tuemme henkilöstöämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa uusien vastuiden kautta. Tästä syystä VTT:llä viihdytäänkin niin kauan – keskimääräinen työsuhteen pituus on yli 10 vuotta. Jos olet utelias, kunnianhimoinen ja halukas oppimaan, VTT on oikea paikka viedä urasi uudelle tasolle.

Tukea hyvinvoinnillesi. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten pidämme heistä hyvää huolta. Panostamme tiimityön ja johtajuuden kehittämiseen sekä tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita työ- ja perhe-elämän hyvän tasapainon mahdollistamiseksi. Kuuden viikon palkallisen loman lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja, harrastuskerhoja sekä vapaaehtoisia hyvinvointipalveluita, kuten meditaatio-ohjelmia ja kognitiivisen ergonomian koulutusta.

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointiportaalissamme viimeistään 7.12.2022. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme.

Innostuitko ja haluat kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Vice President Petri Wegelius, petri.wegelius@vtt.fi, p. 040-354 5391 ja toimitilapäällikkö Taru Haimala, taru.haimala@vtt.fi, 040-832 9291. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse 21.11. klo 12-13, 23.11. klo 12-13 ja 25.11.klo 12-13.

Odotamme yhteydenottoasi innolla!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. Meillä on 80 vuoden kokemus huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista.   

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Tekniikantie 21, Espoo

 

Logo

Senior Specialist, Toimitilapalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!