Senior SW Developer

Haemme Cor Groupin ICT:n integraatiopalveluihin ohjelmistokehittäjää! Tarkemman roolikuvauksen vastuualueineen rakennamme yhdessä kanssasi. Jatkahan lukemista, jos 

 • sinulla on osaamista ohjelmistojen kehittämisestä vähintään muutaman vuoden ajalta, 

 • sinulla on ymmärrystä nykyaikaisista teknologioista web-, järjestelmä- ja integraatiopalvelukehityksen osalta sekä 

 • viihdyt nopeasti kasvavan monialakonsernin vauhdikkaassa ja muuttuvassa ympäristössä. 

 

Mistä Senior SW Developer vastaa? 

ICT-organisaatiomme on osa konsernimme asiantuntijakeskusta, joka tukee noin 130 ammattilaisen voimin konserniyhtiöitämme erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Ohjelmistokehittäjänä olet osa ICT-organisaatiomme integraatiopalveluiden ohjelmistokehitystiimiä. Pääset osallistumaan ja antamaan oman panoksesi tiimin tavoitteisiin ja tehtäviin.   

Kuten todettu, tehtävänkuva muotoillaan yhdessä kanssasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Seuraavassa kuitenkin muutama keskeinen speksi. 

 • Ohjelmistokehittäjänä sinun vastuullasi on kehittää ja ylläpitää ohjelmistoja sekä niihin liittyviä integraatioita konsernimme liiketoimintojen tarpeisiin.  

 • Olemme rakentamassa uutta toimintamallia sovelluskehitykselle ja integraatiokehittämiselle sekä käyttöönottamassa uusia teknologioita – pääset oman kenttäsi puitteissa osallistumaan myös näihin kehitysprojekteihin.  

 • Sovelluskehityksen jatkokehityksen lisäksi sinulla on mahdollisuus olla mukana uusien, yllämainittujen pilvipalveluiden ja niihin liittyvien integraatioiden kehittämisessä.  

 • Senior-roolissa pääset myös antamaan panoksesi arkkitehtuurin suunnittelu- ja määrittelytehtäviin. 

 

Mitä odotamme sinulta? 

Uudelta ohjelmistokehittäjältämme toivomme erityisesti seuraavaa:  

 • Sinulla on vahvaa osaamista ja kokemusta ohjelmistokehittämisestä jo pidemmältä ajalta. 

 • Sinulla on ohjelmistokehityksen teknologiaosaamista: meillä on käytössä mm. Python, Rest API, Linux, SQL, Node.js., GraphQL, MariaDB. 

 • Sinulla on kykyä ratkaista haastaviakin ongelmia ja tarttua sellaisiinkin haasteisiin, joita et ole aiemmin ratkonut. Otteesi työhön on proaktiivinen ja osaat tuoda rohkeasti näkemyksesi esiin.  

 • Sinulta luonnistuu niin itsenäinen työskentely kuin yhteistyö tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. 

 • Kykenet myös määritys- ja suunnittelutyöhön yhteistyössä sidosryhmien kanssa. 

 

Lisäksi seuraavien osa-alueiden hallitsemisesta on etua: 

 • Osaaminen ohjelmistokehityksen ketteristä menetelmistä. 

 • Osaaminen pilvipalveluista (Azure, AWS, Google Cloud). 

 • Osaaminen DevOps-perusteista (Docker, CI/CD, Terraform, Github jne.).  

 • Kokemukset pari- ja ryhmätyöskentelyssä ohjelmistokehityksen parissa. 

 • Hyvät dokumentaatiotaidot.  

 • Sovellusarkkitehtuurin tuntemus ja taito suunnitella kestäviä toteutusratkaisuja. 

 

Mitä meillä on tarjolla? 

Tervetuloa ohjelmistokehittäjäksi Cor Groupille! Olemme Suomen neljänneksi suurin terveys- ja hyvinvointialan konserni. Yhtiöperheemme jäseniä ovat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Professio, Kuntokeskus Liikku ja Labquality. Kuulumme Suomen 250 suurimman yrityksen joukkoon ja työntekijöitä meillä on noin 4000. Olemme alusta lähtien uskaltaneet haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtineet, miten voisimme tehdä asioita paremmin tai järkevämmin.   

Olemme kasvava konserni, jossa arki on vauhdikasta. Sisäinen toimintaympäristömme on nopeasti muuttuva, joten myös työn haasteet ovat muuttuvia. Tämä tarjoaa jatkuvia osaamisen kehittämisen paikkoja arjessa. Meillä kaikkea ei tarvitsekaan osata valmiiksi – uskomme siihen, että uteliaisuus, sinnikkyys sekä kyky oppia ja omaksua ovat kaiken tekemisen keskiössä. Voimme luvata, että meillä et kohtaa tylsää päivää!  

Sinun toimipisteesi voi sijaita joko Oulussa tai Helsingissä – teemme töitä joka tapauksessa joustavasti hybridimallilla. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä kanssasi. Muiden työntekijöidemme tapaan saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut: muun muassa työsuhdepolkupyörän, ostoetuja sekä oman valintasi mukaisen, useiden satojen eurojen arvoisen henkilöstöetukorin, joka koostuu erilaisista etukomboista (mm. lounas-, kulttuuri- ja liikunta-, hierontaetu). 

 

Kuinka haen tehtävää ja saan lisätietoja?  

Tehtävää voit hakea näppärästi jättämällä linkin LinkedIn-profiiliisi (tai vaihtoehtoisesti CV:si) sekä vastaamalla muutamaan kysymykseen. Hakeminen on helppoa ja vie aikaa vain muutaman minuutin. Ilmoitathan mahdollisimman pian kiinnostuksestasi – jatkaisimme juttua kanssasi mielellämme heti kun mahdollista! Viimeinen hakupäivä on 26.3. 

Jäikö jokin vielä arveluttamaan? Ethän epäröi olla yhteyksissä! Lisätietoja tehtävästä antaa Team Lead Jukka Toivonen (0400 154 725), johon voit olla yhteyksissä matalallakin kynnyksellä. Hänet tavoitat varmimmin seuraavina ajankohtina:  

 • 16.3. klo 12.30-13.30 

 • 22.3. 12.30-13.30 

 

Haku alkaa ja päättyy

Cor Group

Cor Groupin tarina sai alkunsa vuonna 1988, kun neljä nuorta oululaista lääkäriopiskelijaa päättivät ruveta julkaisemaan erilaisia oppaita lääkäreiden työtä helpottamaan. He myivät pian suosittuihin oppaisiin mainostilaa ja rahoittivat näin kurssimatkansa. Oppaat osoittautuivat erittäin hyödyllisiksi lääkäreille ja niiden suosio vain kasvoi. Nopeasti yritystoiminta kasvoi tästä ulottuen myös muille liiketoiminta-alueille. 

Cor Groupin yrityksissä on alusta lähtien uskallettu haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtia, miten eri asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Se on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi toimia, ja tuonut usein selkeää kilpailuetua. Vastaava kriittisyys ja ennakkoluulottomuus on myös rohkaissut yrityksen omistajia kasvattamaan liiketoimintaansa silloinkin, kun muut ovat epäröineet. Riskejä on uskallettu ottaa, virheistä on pyritty oppimaan ja onnistumista iloitsemaan. Tänään konsernimme liikevaihto on noin 360 meur ja meillä työskentelee yli 4 000 asiantuntijaa.  

Logo

Senior SW Developer

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!