Seniori Full stack -koodaaja (Front+Back), PHZ Full Stack Oy

 

PHZ Full Stack Oy on helsinkiläinen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut on-site IT-konsultointiin. Teemme projekteja kestävän kehityksen menetelmillä, jotka säästävät vuosittain miljoonia suurilta asiakkailtamme.

 

Mikä meidät erottaa muista IT-konsulttifirmoista?

1) Palkkausmallimme on Helsingin paras.

2) Päämetodimme on ollut Extreme Programming jo vuodesta 2004 alkaen ja olemme infrastruktuurin puolella siirtyneet devops-malliin. Työilmapiirimme on rento ja vastustamme ylitöitä, sillä XP-filosofian mukaisesti on parempi tehdä korkealaatuista koodia virkeänä, kuin korjailla bugeja yömyöhään. Lue lisää yrityskulttuuristamme.

3) Teemme paljon muutakin mielenkiintoista, meillä on mm. oma pelistudio ja panostamme esportsiin.

 

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia jäseniä, jotka haluavat tehdä mielummin tiimityötä huippukollegoiden kanssa kuin yksin. Yhtiömme omistaa henkilökunta, eikä meillä ole ulkopuolisia omistajia. Toivomme vähintään 5 vuoden kokemusta ohjelmoijana, mutta vähempikin riittää, jos ansiot ovat muuten vahvat. Lisäksi vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito.

 

Osaamistoive. Kuten nimemmekin full stackiin viittaa, toivomme, että meillä osataan useampaa lähestymistapaa: frontista, backistä ja cloudista 2/3 riittää. 3/3 on vielä hienompi!

-Frontista esimerkiksi: JavaScript ja TypeScript

-Back: Node.js, Java, C#

-Pilvi: AWS, Azure  

 

Seniori-osaaja (+5 vuotta työssä hankittua kokemusta)! Jos nämä eivät ihan osuneet, niin tutustu muihin PHZ:n paikkoihin: https://ats.talentadore.com/apply/phz-muut-tyopaikat-phz-full-stack-oy/m2rGL7

 

Hakeminen on helppoa! Liitä vain cv:si tai linkki esim. LinkedIniin tai johonkin josta pääsemme paremmin tutustumaan taustaasi. Kaikkien etuna on, että pääset mahdollisimman vaivattomavasti ja nopeasti keskustelemaan työstä suoraan PHZ:n johdon kanssa, ja näin myös lupaamme toimia. Lisätiedot: Rekrytointitallin rekrytointikonsultti Tina Dahlgren. 040 554 2130 ja tina.dahlgren@rekrytointitalli.fi

 

 

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • IT
  • Suomi

PHZ Full Stack Oy

Ota yhteyttä:

Sijainti: Yrjönkatu 23 B, 00100 Helsinki