Seniorikonsultti

Lisäisimmekö sinut kuvaan? Sinustako MPS Oulun tiimin uusi

SENIORIKONSULTTI

Toimit asiakasorganisaatioidemme yhteistyökumppanina työelämän ja työurien muutostilanteissa. Päätehtäväsi on tukea asiakkaidemme menestystä löytämällä suorahaun keinoin sopivimmat avainhenkilöt vaativiin asiantuntijatehtäviin ja keskijohdon tai ylimmän johdon tehtäviin. Monipuolisessa konsultin työssä voit laajentaa omaa työnkuvaasi johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä ja pääset toteuttamaan asiakkaidemme henkilöstöön liittyviä projekteja läpi erilaisten toimialojen ja organisaatiotasojen. Vastaat osaltasi asiantuntijapalveluiden myynnistä niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaillemme ja pystyt rakentamaan asiakkuuksia kumppanuussuhteiksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lämminhenkisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Paikallisen tiimin lisäksi pääset tekemään yhteistyötä maanlaajuisen kollegaverkoston kanssa ja toimit moniammatillisissa palvelutiimeissä. Palvelemme liiketoimintalähtöisesti niin pk-yrityksiä, julkishallinnon organisaatioita kuin pörssiyhtiöitäkin. Saat käyttöösi laajat ja modernit arviointimenetelmät ja tutkimustyökalumme tukemaan menestystäsi.  

Etsimme tiimiimme nyt kehittymishakuista ja myös kaupallisesti ajattelevaa osaajaa, jolla on valmiudet toteuttaa erilaisia suorahaku- ja rekrytointiprojekteja sekä vahva motivaatio kehittyä HR-konsultoinnin monipuolisena ammattilaisena. Teet töitä tavoitteellisesti ja reagoit nopeasti myös tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja aikataulut välillä tiukkoja. Teet töitä tosissaan ja laatuun panostaen, mutta et ryppy otsassa. Olet tiimipeluri, jolle asiakas on tärkeä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä ylempää korkeakoulututkintoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Riikka Vaaraniemi p. 040 557 5353 (parhaiten tavoitat 1.12. ja 3.12.) ja HR-päällikkö Marko Viitikko p. 040 777 5191 (26.11. klo 12-14 ja 29.11. klo 9-11). Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si 7.12.2021 mennessä hakupainikkeen kautta.

Uskomme, että ihmiset ratkaisevat: Because companies are made up of people™

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

MPS-Yhtiöt

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Suomessa palvelumme on yhtiöitetty neljään yhtiöön: MPS Executive Search, MPS Career, MPS Prewise ja MPS Lifeworks.

Sijainti: Hallituskatu 13, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!