Seniorikonsultti

CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset ajattelemaan ja tekemään työnsä uudella tavalla. Palveluitamme ovat muutoksen läpivienti, muutosportfolion johtaminen, muutoskyvykkyyden kehittäminen ja muutoksen mittaaminen. CCEA on osa Gofore-perhettä.

Kasvamme vauhdilla ja haemme

Kokeneita muutoksen läpiviennin osaajia, seniorikonsultteja,

jotka ovat aikaansaavia, periksiantamattomia, sosiaalisesti taitavia, ennakkoluulottomia, innostavia ja konkreettisia sekä ammattimaisia muutosten tekijöitä.

Tarjoamme mahdollisuuden olla osa merkittäviä muutosten menestystarinoita ja Suomen johtavaa muutoksen läpiviennin asiantuntijayhteisöä. CCEAssa pääset tekemään töitä inhimillisessä, avoimessa, innostavassa ja eteenpäin pyrkivässä porukassa. Rakennamme yhdessä parasta työkulttuuria ja kannustamme joustaviin työtapoihin. Työsuhde-etumme ovat erinomaiset, ja seniorikonsultin palkka asettuu 5 000 - 6 000 euron väliin. Jaamme myös yhdessä saavuttamastamme erinomaisesta tuloksesta työntekijöille vuosibonusta.

Mikä auttaa sinua onnistumaan osana tiimiämme?

  • Kyky ymmärtää organisaatioihin liittyviä kokonaisuuksia sekä toisaalta valmius hoitaa operatiivisiakin muutosten läpiviennin tehtäviä
  • Erinomaiset sosiaaliset sekä kommunikaatio- ja tiimityötaidot
  • Joustava työote sekä kyky sopeutua vaihteleviin tilanteisiin 
  • Kokemus projektityöskentelystä sekä muutosten suunnittelusta ja läpiviennistä osana muutos-, projekti- tai ketterää kehitystiimiä taikka muutosprojektin vetäjänä
  • Kokemus konsultoinnista ja asiakastyöstä kansainvälisissäkin organisaatioissa
  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Erinomainen, sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito

Webbisivuillamme kerromme tarkemmin, keitä me olemme, minkälaisissa asiakasprojekteissa työskentelisit ja millainen CCEA on työnantajana. Voit seurata meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä sekä tunnelmiamme Instagramissa #lonttifamily-tunnisteella.

Jos sinulle herää kysymyksiä seniorikonsultin työstä, voit soittaa seniorikonsulttina toimiville Sanna Lehdolle 14.9.2021 klo 9-10 puh. 040 595 8857 tai Petri Vuoriselle 20.9.2021 klo 14-16 puh. 040 821 5338. Kurkkaa myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin rekrytoinnistamme.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 24.9.2021 mennessä. 

Hakuaika alkaa:

CCEA

CCEA on muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset tekemään työnsä ja ajattelemaan uudella tavalla. Me määrittelemme muutoksen, suunnittelemme muutoksen läpiviennin ja viemme muutoksen sinnikkäästi käytäntöön. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton.

Puhelin: 0207 4011 40
Sijainti: Keilaranta 1, 02150 Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!