SEO ja Sisältöasiantuntija

Oletko sujuva sisältöjen tekijä, joka syttyy hakukoneoptimoinnista ja halusta auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää? 

Etsimme henkilöä, joka pystyy luomaan sisältöjä, jotka tukevat asiakkaidemme ostopolkuja, parantavat palvelutarjontamme orgaanista hakukonenäkyvyyttä sekä kasvattavat orgaanisia verkkoajanvarauksia.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä viestinnän välineiden ja keinojen laaja-alaisen tuntemuksen. Olet kokenut ja suunnitelmallinen sisällöntuottaja. Pystyt tuottamaan kiinnostavia sisältöjä Pihlajalinnan verkkosivuille ja muihin ja digitaalisiin kosketuspisteisiin kehittäen samalla Pihlajalinnan asiakaskokemusta. Ymmärrät seo- ja konversio-optimoitujen sisältöjen merkityksen asiakkaiden ostopolun tukemisessa ja tiedät, miten tuloksia saa aikaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sisältömarkkinoinnin ja SEO optimoinnin kokonaiskuvan ymmärtämistä, sillä hakukoneoptimoinnin haasteisiin kuuluvat aina sekä sisällölliset, konseptuaaliset sekä tekniset ratkaisut. Sinulla soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kommunikoit ja tuotat sisältöä sujuvasti suomeksi, englannin ja ruotsin kielen sujuva osaaminen on plussaa.

 Mielellämme kuulisimme hakemuksessasi, millaista kokemusta sinulla on seuraavista osaamisista, joita tehtävässä tarvitaan:

  • Googlen Search Console ja muut hakusanojen suunnittelun työkalut kuten Google Keyword Planner
  • Kokemusta yleisimmistä web-analytiikan työkaluista
  • Kirjalliset ja in-person kommunikaatiotaidot ja kyky muokata kirjallista tone-of-voice-tyyliä eri tyyppisille sisällöille
  • Luovuutta sekä osaamista hyödyntää dataa päätösten teossa ja tulosten analysoinnissa
  • Analyyttista ajattelutapaa ja kykyä käyttää dataa sisältömarkkinoinnin toimenpiteiden optimoinnissa
  • Loistavia organisiontitaitoja ja kykyä työskennellä ja hallita projekteja itsenäisesti
  • Ymmärrystä markkinoinnin ja asiakkaan ostofunnelista
  • Osaaminen Contentful CMS:tä katsotaan eduksi

Toimit osana energistä ja ammattitaitoista markkinointitiimiämme, jossa rohkeasti kokeillaan uutta ja työskennellään itseohjautuvasti tulosten aikaansaamiseksi.  Tiimityömme on innostavaa ja kannustavaa, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään itseämme ja toimintaamme. Me Pihlajalinnassa olemme kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen on tärkeä osatekijä tässä vaativassa tavoitteessa.

Tarjoamme sinulle laajat työterveyshuollon palvelut, liikunta-, kulttuuri ja hammashuoltoedun ePassilla, edullisen kuntoilun Forever kuntoklubeilla sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat ja etätyömahdollisuus. Toimipaikkasi on Tampere tai pääkaupunkiseutu.

Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.6.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Katri Nickels. Parhaiten tavoitat hänet puhelimitse numerosta 040 549 0400, 31.5 klo 12-14 ja 1.6 klo 12-14.

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna

Puhelin: 010 312 010
Sijainti: Kehräsaari B, 33200 Tampere
Logo

SEO ja Sisältöasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!