Service Designer

Tule meille palvelumuotoilijaksi suunnittelemaan ja kehittämään asiakkaidemme digitaalisia palveluita ja sovelluksia.

twoday:n design-tiimissä toimit asiakasprojekteissa palveluiden kehittämisen parissa johtavassa asiantuntijaroolissa. Työssäsi olet vastuussa digitaalisten palveluiden käyttäjälähtöisyyden huomioimisesta ja käyttökokemuksesta läpi digitaalisen tuotekehityksen. 

Olet etsimämme henkilö, jos tunnet palvelumuotoilun ja käyttäjälähtöisen suunnittelun periaatteet ja työtavat sekä kykenet suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttäjätutkimuksia suunnittelun tueksi. Määrittelet niin uusia konsepteja kuin laadit parannuksia olemassa oleviin palveluihin, sekä mallinnat ratkaisusi visuaalisesti ymmärrettäväksi ja koettavaksi niin loppukäyttäjille, kehittäjille kuin asiakkaillekin.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus monipuolisista suunnittelutehtävistä digitaalisten sovellusten ja palveluiden parissa. Työtehtäväsi vaativat luovaa ongelmanratkaisukykyä ja vahvaa visuaalista osaamista. Odotamme, että olet itseohjautuva, järjestelmällinen ja suunnitelmallinen henkilö, joka kuitenkin kykenee mukautumaan erilaisiin tilanteisiin ja kehittämisen muotoihin.  

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi mikäli ymmärrät digipalveluiden saavutettavuuden vaatimukset ja sinulla on kokemusta käytettävyystestausten toteuttamisesta ja työvälineistä.

Tukenasi on laaja-alaisen taustan omaava muotoiluammattilaisten tiimi, sekä yrityksemme useiden teknologioiden asiantuntijat. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Tallqvist, 0453544244, janne.tallqvist@twoday.com. Lähetä hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan, kun sopiva hakija löytyy. 
Liitäthän hakemukseesi mukaan työnäytteitä tehtävään liittyvästä osaamisesta.  

Millaista on twodaylla?
Pääset mukaan suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin mielenkiintoisiin ICT-projekteihin. Työskentelet merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ammatillisten haasteiden lisäksi saat tukea ammattitaitosi kehittämiseen ja osaavia työkavereita, joiden rentoon seuraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Työskentelemme kotitoimistojen lisäksi viihtyisissä toimistoissamme Helsingissä, Lappeenrannassa ja Turussa. 

Miksi tulla twodaylle töihin?

  • Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki
  • Pienen talon ketteryys ja ison talon edut - luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri
  • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät
  • Kokemusta isoista suomalaisista softaprojekteista
  • Tuki ammattitaidon kehittämiseen
  • Työskentely modernien teknologioiden parissa
Haku alkaa ja päättyy

twoday Oy

Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Sähköposti: careers.fi@twoday.com
Sijainti: Keskuskatu 3
Logo

Service Designer

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!