Service Desk Specialist, Oulu tai Espoo

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen service desk-osaaja! Etsitkö uusia haasteita kivassa tiimissä teknisen tuen ja asiakastoimitusten saralta? Line Carrier etsii asiakastuen tiimiin Service Desk Specialistia.

Laadukas asiakaskokemus syntyy monista eri tekijöistä. Meidän asiakkaamme haluavat palvella omia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja asiakastukitiimillä on kullanarvoinen rooli tämän mahdollistamisessa. Hyvä asiakaspalvelu on yksi tärkeimpiä kilpailuetujamme ja säännöllisissä palautekyselyissämme 95-100 % vastaajista kertoo saaneensa asiakastuestamme hyvää palvelua.

Service Desk Specialistina huolehdit asiakkaidemme yhteydenotoista puhelimitse, sähköpostilla ja chatilla. Päivittäinen työsi sisältää Line Carrierin tuotteita koskevaa käyttöneuvontaa, ongelmanratkaisua ja asiakkaiden muutospyyntöjen käsittelyä. Asiakastuki osallistuu myös asiakastoimituksiin ja asiakkaiden palveluiden rakentamiseen.

Sovit meidän tiimiin, jos hyvä asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia ja olet motivoitunut kehittämään osaamistasi teknisen tuen alalla. Arvostamme hyvää työkaveria, joka tukee ja kannustaa muita ja osaa myös vastaanottaa apua tarpeen vaatiessa.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on…

 • Asiakaspalveluhenkinen ja asiakaslähtöinen asenne
 • Kiinnostusta kehittää osaamistasi ja kasvaa tehtävässä
 • Kokemusta erilaisten sovellusten parissa työskentelystä
 • Aiempaa kokemusta asiakastuesta
 • Hyvä suomen ja englannin kielitaito

Kokemus telealalta katsotaan selkeäksi eduksi.

Tarjoamme sinulle mm. näitä:

 • Paikka kasvavassa organisaatiossa, jossa on matalan hierarkian rento ilmapiiri ja mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa työssä
 • Lounasetu
 • Smartum kulttuuri- ja liikuntaetu
 • Kattava työterveyshuolto

Toimistomme sijaitsevat Oulussa Linnanmaan Technopoliksen tiloissa ja Espoossa Keilaniemessä. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään 02.12.2022 hakujärjestelmämme kautta. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten ethän epäröi hakea heti! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakuprosessia, aikataulua ja tehtävänkuvaa koskeviin kysymyksiin vastaa viikoilla 47 ja 48 asiakaspalvelupäällikkö Heidi Koski (heidi.koski@linecarrier.fi) puh: 0405876162.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tarjoamme

 • Lounasetu
 • Smartum-setelit
 • Kattava työterveyshuolto

Line Carrier Oy

Line Carrier Oy on vuonna 2008 perustettu teleoperaattori ja ohjelmistoyritys, joka ainoana Suomessa tarjoaa palveluita kaikissa kolmessa matkapuhelinverkossa.  Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Keilaniemen merimaisemissa. Olemme osa SFG yhtiöt Oy -konsernia.

Meillä voimakas kasvu näkyy yrittäjähenkisenä asenteena ja omasta tekemisestä ollaan ylpeitä. Meillä on matalan hierarkian rento ilmapiiri, joten oman äänen saa kuuluviin ja työntekijöiden urakehityksestä huolehditaan.

Puhelin: +358 20 155 8866
Sijainti: Keilaranta 1
Logo

Service Desk Specialist, Oulu tai Espoo

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!