Service Specialist / Hausvise

 

Visma Sirius kasvaa kovaa vauhtia ja nyt etsimme Service Specialistia joukkoomme. Tässä työssä olet tärkeässä roolissa asiakkaidemme tukena ja luot osaltasi parasta mahdollista asiakaskokemusta. Hausvise on modernein markkinoilla oleva isännöintijärjestelmä ja siinä yhdistyy isännöinti, taloushallinto ja nykyaikaiset asukaspalvelut yhteen pakettiin.


Tekninen asiakastuen tiimi vastaa asiakastukemme asiakaspalvelusta. Tehtävässä palvelet asiakkaita kanaviemme (esim. puhelin, tukipyynnöt) kautta ja vastaat saapuviin palvelupyyntöihin. Vastaat asiakastyytyväisyydestä ja erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisesta Hausvise-tuotteen osalta. Toimit tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi asiantuntijoiden sekä muiden Hausvise asiantuntijoidemme kanssa.

Tehtävä on sopiva sinulle, jos nautit asiakaskontakteista, tiimityöskentelystä ja olet aidosti kiinnostunut erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen tuottamisesta sekä parhaiden ratkaisujen löytämisestä asiakkaille. Eduksi on aiempi kokemus Hausvise tuotteen parista. 

Tehtävä on vakituinen ja viikkotunnit keskimäärin 37,5h. Sijaintina mieluiten Satakunnan tai Varsinais-Suomen alue, mutta meillä on myös erittäin toimivat hybridityökäytännöt. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä, loppukesän tai alkusyksyn aikana. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. 


Mitä odotamme Sinulta:

 • Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä ennen kaikkea intohimoa tuottaa laadukasta asiakaskokemusta.
 • Positiivista asennetta, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä palveluhenkisyyttä.
 • Paineensietokykyä ja periksiantamattomuutta vaativissakin selvittelytilanteissa.
 • Hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi.
 • Ajantasaisia IT-taitoja, nopeaa oppimiskykyä sekä jatkuvaa halua kehittyä ja oppia.
 • Aiempaa työkokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta.
 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai kokemusta.
 • Halua tehdä töitä tiimissä.

 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kiinteistöalan ja/tai isännöinnin tuntemus.
 • Aiempi kokemus Hausvisesta ohjelmistona.
 • Järjestelmällisyys ja tarkkuus.


Mitä tarjoamme Sinulle:
Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä kehittymismahdollisuuksien lisäksi käytössäsi on modernit työvälineet ja kattavat edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Henkilökohtaisesti räätälöity perehdytysohjelmasi varmistaa sen, että töiden aloitus sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

Oman tiimin lisäksi tukenasi on Visma Siriuksen vahvojen ammattilaisten joukko, jotka tekevät työtään rennolla otteella, mutta kunnianhimoisesti. Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa on mahdollisuus päästä kasvamaan ammatillisesti haastavan työn parissa, mutta jossa ymmärrämme myös hyvän työelämän ja vapaa-ajan tasapainon merkityksen.


Olisiko tässä sinun paikkasi? Jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2024. Lisätietoja saat osoitteesta hr.sirius(at)visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Visma Sirius Oy

 

Visma Sirius Oy on kiinteistö- ja teollisuusalan kotimainen ohjelmistoasiantuntija. Toimistomme sijaitsevat seitsemällä paikkakunnalla ympäri Suomen ja meillä työskentelee kaikkiaan noin 160 asiantuntijaa. Vuoden 2023 liikevaihtomme oli noin 41 miljoonaa euroa.


Visma Sirius on Hyvän Mielen työpaikkana palkittu kasvuyritys, jossa työskennellään viihtyisässä ja rennossa työyhteisössä moderneilla työvälineillä. Meillä kannustetaan kokeilemaan, oppimaan ja haastamaan olemassa olevia käytäntöjä. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia.


Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä.

Sähköposti: hr.sirius@visma.com
Logo

Service Specialist / Hausvise

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!