Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Vuodesta 1980 lähtien olemme olleet mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta. 

Mipro on vahvasti kasvava yritys, jolla on toimipisteet Mikkelissä, Espoossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Työllistämme yli 150 tekniikan alan ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, Kaupunkiliikenne, Eesti Raudtee As sekä lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt. 

Haluatko olla osa merkityksellistä tiimiä, joka turvaa tuhansien ihmisten arjen sujuvuutta? Etsimme juuri sinua vahvistamaan raideliikennetiimiämme vakituiseen rooliin 

Service Specialistia

Etsimme ICT-osaajaa, joka haluaa oppia ja kehittyä raideliikennealan asiantuntijaksi. Arvostamme ennalta hankittua ICT-osaamista, mutta olemme avoimia myös sinulle, joka tuot mukanasi tutkinnon sähkö- tai automaatiotekniikasta yhdistettynä vahvaan kiinnostukseen tietotekniikkaa kohtaan. Raideliikenteen salat opetamme sinulle! 

Tässä tehtävässä tulee olla erinomaiset kommunikointitaidot, sillä tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa sekä kentällä yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Kansainvälisenä, monikulttuurisena työyhteisönä odotamme myös englannin kielen sujuvuutta. Tärkeintä kuitenkin on innostunut asenteesi tehtäväämme kohtaan, sekä aktiivinen, järjestelmällinen ja tarkka työote. Haluat pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä teknologioista ja näet merkityksellisyyden työssäsi, joka tukee tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamista. 

Työpisteesi sijaitsee Mikkelissä ja tehtävä on pääasiassa lähityötä. Ajoittainen matkustaminen, noin 0–5 päivää kuukaudessa, kuuluu tehtävään. 

Mitä Service Specialist tekee Miprolla? 

Service Specialistina työskentelet Mipron raideliikenneasiakkaiden kanssa ja tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää heidän järjestelmiään. 

Normaaliin päivääsi voi kuulua monenlaista, kuten valvontaohjelmiston herätteiden tarkkailua, asiakkaisiin yhteydenottoa ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa herätteiden perusteella. Olet mukana analysoimassa ja suunnittelemassa tietoliikennemuutoksia asiakkaidemme järjestelmiin ja lisäksi osallistut Mipron omien tietojärjestelmien ylläpitoon. Projekteissa tehtäviisi voisi kuulua muun muassa lokilistojen päivityksiä ja koneiden virtualisointeja.  

Emmekä tietenkään unohda dokumentointia – kaikki, mikä tapahtuu, kirjataan tarkasti. Panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja toimintatapojemme parantamiseen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Arvostamme pitkäjänteistä ja rakentavaa työotetta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa innovatiivista organisaatiota, joka rakentaa yhdessä parempaa huomista raideliikenteelle. 

Tiimissäsi työskentelet yhdessä puolenkymmenen huippuosaajan kanssa, joiden kesken työn painopisteet jakautuvat asiakkuuden ja alueen mukaan. 

Miksi Miprolle? 

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Mipron oman koulutusakatemian avulla osaamisen jakaminen yrityksen sisällä, sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Saat tehtävässäsi vahvan tuen esihenkilöltäsi, omalta tiimiltä ja liiketoimintayksiköiltä. Perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut hammashoidolla ja erikoissairaanhoidolla, kattavalla vapaa-ajanvakuutuslisällä sekä Smartum Plus-etu työmatkatuella ja hierontaedulla. 

Lisätietoja ja hakuohje 

Hae tehtävää sähköisesti linkin kautta viimeistään 24.9.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Esa Ojakaski, puhelimitse +358 44 749 1270 ma-pe klo 9–15 ja sähköpostitse esa.ojakaski@mipro.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Service Specialist, Vakituinen
  • Mipro Oy, Kunnanmäki 9, Mikkeli
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Kattava työterveys hammashuollolla
  • Sairaus- ja tapaturmavakuutus työssä ja vapaa-ajalla
  • Smartum Plus
  • Polkupyöräetu

Mipro Oy

MIPRO - NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ TURVALLISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄNÄ

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Vuodesta 1980 lähtien olemme olleet mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta.

Mipro on vahvasti kasvava yritys, jonka pääkonttori on Mikkelissä; lisäksi yrityksellä on toimipisteet Espoossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Työllistämme tällä hetkellä yli 130 eri alan ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee As sekä lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.

Sijainti: Kunnanmäki 9, Mikkeli

 

Logo

Service Specialist

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!