En montör till vår mjölkrobotservice

ÄR DU intresserad av att jobba med lantbruksmaskiner och automatmjölkningsanläggningar? Vill du skola dig via din arbetsplats och bli expert inom automatmjölkningsanläggningar?

Vi SÖKER till Karleby området en servicemontör till mjölkningsrobotservicen. Till dina uppgifter hör installering, service och underhållsuppgifter till Lely Astronaut -automatmjölkningsanläggningar, tidvis även dejourering.   

Du kommer att ha framgång i ditt arbete om du har glatt humör och bra kundbetjäningskunskaper. Det hjälper även om du har kunskaper inom jordbruk samt god inställning till ditt jobb och att hjälpa kunden. 

Montörens arbete är mycket självständigt, så det krävs att man är organiserad samt förmåga att jobba systematiskt. Eftersom du huvudsakligen jobbar på kundens gård och du rör dig mycket kommer du minst att behöva B-körkort. Vi förutsätter att du klarar dig bra på det svenska och det finska språket. Vi hoppas att du har goda tekniska kunskaper för att jobba med automatmjölkningsanläggningar samt goda grundkunskaper inom datateknik.  

 

Snabba fakta

  • Servicemontör, Karleby
  • NHKdairy Oy, Indolantie 2
  • Första ansökningsdatum:
Ansök till denna position

Vem vi letar efter

Hos oss behöver du ingen arbets erfarenhet inom området. Om du är händig, en bra problemlösare, kan Finska, Svenska, Engelska och har körkort, kan det vara dig vi söker som servicemontör i Karleby området I arbetet slipper du och bekanta dig med kor – eftersom du instalerear, uppehåller och reparerar mjölkrobotar.
 

 

   

Förmåner

  • flexibla arbetstider
  • ePassi- flex
  • bonussystem

VI ERBJUDER en omväxlande arbetsmiljö, intressant arbete och möjligheten att avancera och utvecklas i ditt arbete. Vi skolar dig till expert inom automatmjölkningsanläggningar.

NHKdairy Oy

NHK Group är ett 31-årigt Finskt familjeföretag och lantbrukarnas kumpan som befrämjar ett modernt lantbruk med maskiner, anläggningar samt service som underlättar vardagen för gårdarna. Konsernen sysselsätter över 200 personer och omsättningen år 2021 var ungefär 65 miljoner euro. Till produktsortimentet hör bland annat Lely-mjölkningsrobotar, bioenergianläggningar, lösdriftbyggande samt ett brett urval av lantbruksmaskiner så som JCB Agri -produkter. NHK har dessutom ett brett reservdels samt servicenät runtom i Finland. nhk.fi

Telefon: 0503548366
Plats: Indolantie 2
Logo

Servicemontör, Karleby

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!